To co se tu Jarax snaží říct (a já s tím souhlasím) je to, že za stejné peníze můžeš mít o level lepší auto, kde servis nestojí o level víc!
Ale jsou lidé, kteří prostě budou preferovat 5er, tak ať, ale ať se nenavážejí do ostatních. Všichni jsme fandové a máme svoje auta rádi, jinak by jsme asi nejezdili v BMW...
Jarax a my všichni ostatní se snažíme ukázat, že když člověk dobře vybere a má i trochu štěstí, může jezdit v 7er za cenu 5er. A ten rozdíl tam prostě je, to snad uzná každý. Já osobně proti E60/E61 vůbec nic nemám, jsou to pěkná auta, ale když jsem mohl mít za stejné peníze 7er - sice trochu starší, ale vybavenější a komfortnější, tak proč do toho nejít. Důležité pro mě bylo také to, že E65 jezdí po našich silnicích daleko méně než E60. Možná se to jednou změní....
Btw - začátkem roku jsem byl pracovně v Číně a tam by jste měli vidět ty auta. Všechna novější se tam dělají jenom v Long verzi - a to i auta, která v Evropě nejsou k dostání. Takže v číně naprosto běžne Audi A4L, A6L, dokonce jsem viděl i E60 525Li

A není to o tom, že ty lidi tam jezdí vzadu, je to prostě zvláštnost jejich trhu... A podle počtu těch aut je to velice oblíbené