Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - test ojetiny ve Světě motorů
Dofám tedy že je tam i popsáno co se nejvíce sere u e65 a kolik to případně stojí nové nebo z bazaru. To by bylo taky fajn vidět. Aby někdo nešel do auta s vidinou super auta za cenu fabie.
At pak plno mladejch lidí nebrečí že si koupí e65 a ono ejhle servis za 60tis je uplně vyřídil a jsou bez peněz....a ještě mají auto na splátky....i takový blázni jsou.
Místo aby šli do e46/e39/e38 kde je servis uplně jinde a auto stojí polovinu.
Jsem zvedavej co tam píšou.
At pak plno mladejch lidí nebrečí že si koupí e65 a ono ejhle servis za 60tis je uplně vyřídil a jsou bez peněz....a ještě mají auto na splátky....i takový blázni jsou.
Místo aby šli do e46/e39/e38 kde je servis uplně jinde a auto stojí polovinu.

Jsem zvedavej co tam píšou.

Filozof - máš pravdu, i tací se najdou a možná se tu takových dočkáme na fóru. Třeba teď budou všude inzeráty - koupím E65
Btw - 60tis dát za servis je dost u každýho auta, a taky pro většinu lidí. Na druhou stranu si myslím, že zrovna E65 je auto, do kterýho když tyhle peníze vložíš, tak to bude vidět a cítit

Btw - 60tis dát za servis je dost u každýho auta, a taky pro většinu lidí. Na druhou stranu si myslím, že zrovna E65 je auto, do kterýho když tyhle peníze vložíš, tak to bude vidět a cítit

- Don
Spis škoda tvé přítomnosti v teto sekci, když už tak e65 nemáš rad, nevím proč to tu plevelis. Bez už trollit někam jinam. Každy koho to zajímá si casopis jistě koupi.Vlasta píše:Počkám, až to někdo naskenuje, škoda peněz
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Hahaha a sedmičkáři můžou plevelit v pětkách? Panští kočí jsou snad něco víc, s těma vylítanejma paštikama?Don píše:Spis škoda tvé přítomnosti v teto sekci, když už tak e65 nemáš rad, nevím proč to tu plevelis. Bez už trollit někam jinam. Každy koho to zajímá si casopis jistě koupi.Vlasta píše:Počkám, až to někdo naskenuje, škoda peněz
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak určitě by dopadl jinak ten test kdyby jeli v lip vybavené autě. Jinci komfort jízdy. Proto se divím ze se ne snažili sehnat něco lepšího. Ale dejme tomu. Ono většinou tyto testy nejsou vždy úplně 100% ale účel to splnilo.
Co se týče Vlasty dlouho jsem si říkal ze nemá smysl jeho názory komentovat.
Sám jsem měl e60 jen podotýkám. Můj názor je ze lidi co je pro ne důležitější ze auto je hezke hlavně z venku. Ze se pěkné blýska a ze lid v ulici mi mají závidět. A me to děla dobre protože jsem všem ukázal ze na to mam. Což je povrchní. Dost povrchní. To ze e 60 je ve vnitr vcelku ochuzené a ruku na srdce ne moc povedené je podle mne daleko důležitější. Neznám žádného řidiče co řídí auto zvenku a furt se kocha tím jak pěkný světla tom atd. Proste sedím ve vnitr a cucim na palubovku a z okna. A mam pocit ze VLASTA je přesně ten typ povrchniho člověka.
V e 60 jsem měl DD a komfortní sedačky atd ,což mam minimum e60
Proste kupé si Svět motoru a udělejte si obrázek sami.
Co se týče Vlasty dlouho jsem si říkal ze nemá smysl jeho názory komentovat.
Sám jsem měl e60 jen podotýkám. Můj názor je ze lidi co je pro ne důležitější ze auto je hezke hlavně z venku. Ze se pěkné blýska a ze lid v ulici mi mají závidět. A me to děla dobre protože jsem všem ukázal ze na to mam. Což je povrchní. Dost povrchní. To ze e 60 je ve vnitr vcelku ochuzené a ruku na srdce ne moc povedené je podle mne daleko důležitější. Neznám žádného řidiče co řídí auto zvenku a furt se kocha tím jak pěkný světla tom atd. Proste sedím ve vnitr a cucim na palubovku a z okna. A mam pocit ze VLASTA je přesně ten typ povrchniho člověka.
V e 60 jsem měl DD a komfortní sedačky atd ,což mam minimum e60
Proste kupé si Svět motoru a udělejte si obrázek sami.
Já zase neznám žádnýho řidiče, kterej by využil komfort na zadních sedačkách. A právě o tom sedma jako limuzína je
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Například kdyz jedu autem do hospody a potom si zavolám službu Drink and drive a borec me mojím autem odveze domu. Tak to tam sedím hodně často. I mojou. No ja jsem zastánce toho radši ten komfort mít. Aj kdybych tam měl jet jednou za život. Nebo kdyz někde příjezdu dřív tak si sednu dozadu a vyřeším věci na notasu nebo nějaké papíry. Toho komfortu jak využit je 1000 možnosti....
Tak jsem se konečně dostal z práce, koupil časopis a přečetl hned v autě 
Myslím si, že je z něj docela vidět, že ho celej nepsal Jarax. Protože můj celkovej dojem z toho článku je, že mě moje E65 za chvíli asi zrunuje
Je tam sice zmíněno, že se jedná o kvalitní stroj, možná jeden z nejlepších od BMW - to je v jedné větě a pak spousta odstavců, jak hrozí tohle a jak je to drahý... Prostě jsem čekal daleko pozitivnější názor, jelikož to co je tam napsáno si myslí asi opravdu většina lidí při pohledu na to auto. Je tam také krátké povídání o srovnání s E60 - z toho Jaraxe cítím, ale většinově souhlasím
Já věřím a jsem zde často utvrďován v tom, že držet to auto při životě nemusí stát 100tis ročně. A taky mohli opravdu vybrat nějakej vybavenej kus do toho testu. Nebo naopak to největší hajtru na trhu
Celkově jsem rád, že něco takového vyšlo a že všichni víme, jak Jarax vypadá

Myslím si, že je z něj docela vidět, že ho celej nepsal Jarax. Protože můj celkovej dojem z toho článku je, že mě moje E65 za chvíli asi zrunuje

Je tam sice zmíněno, že se jedná o kvalitní stroj, možná jeden z nejlepších od BMW - to je v jedné větě a pak spousta odstavců, jak hrozí tohle a jak je to drahý... Prostě jsem čekal daleko pozitivnější názor, jelikož to co je tam napsáno si myslí asi opravdu většina lidí při pohledu na to auto. Je tam také krátké povídání o srovnání s E60 - z toho Jaraxe cítím, ale většinově souhlasím

Já věřím a jsem zde často utvrďován v tom, že držet to auto při životě nemusí stát 100tis ročně. A taky mohli opravdu vybrat nějakej vybavenej kus do toho testu. Nebo naopak to největší hajtru na trhu

Celkově jsem rád, že něco takového vyšlo a že všichni víme, jak Jarax vypadá