Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Transfagarasan 2015
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Též závidím, neb já všechno pohromadě nemám.
A nejen to, ke všemu si někteří myslí, že nemám všech pět pohromadě
Čeká mě nákup těsnění pod hlavu atd, nákup gufer, ložisek na kliku a do ojnic, možná pístních kroužků, vodítek řetězu, ... Z prací pak zabroušení ventilů resp. kompletní repase hlavy, ...

Čeká mě nákup těsnění pod hlavu atd, nákup gufer, ložisek na kliku a do ojnic, možná pístních kroužků, vodítek řetězu, ... Z prací pak zabroušení ventilů resp. kompletní repase hlavy, ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Tak nektere tyhle "spotrebni" veci mi taky samozrejme chybi, ale pocitam s jejich nakupem pri samotne prestavbe.Francis píše:Též závidím, neb já všechno pohromadě nemám.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem tam, zda je přímo u hotelu 15 parkovacích míst. Neodpověděli.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
neznammarecka: Na první straně v prvním příspěvku je itinerář s daty a lokacemi, tedy kdy a kde to bude probíhat.
Co bude? Jízda tam, jízda po jednom kopci, jízda k moři, válení se u moře, jízd na druhý kopec, jízda po druhém kopci, jízda domů. V mezičase budování sociálních vazeb, jídlo a spánek.
Ceny jídla a ubytování asi jako v Česku, palivo nápodobně. Předpokládaný nájezd na letošek 4000 km, spíš více.
Odhad ceny: 8*500 nocleh + 4000*4 palivo = 20.000 Kč fixních nákladů + jídlo
Vyplatí se vzít přítulku, pokud neváží metrák tak nebude vyšší spotřeba paliva, které platíš tak jako tak. Spíš naopak, bude tě brzdit a bude chtít místo ježdění po kopci jít na pěší výlet
edit: Abys věděl s jakou partou do toho jdeš, přijeď některý první čtvrtek v měsíci mezi 19. a 21. hodinou do -2 parkingu Galerie Harfa v Práglu (nákupní středisko vedle O2/Sazka Arény).
Co bude? Jízda tam, jízda po jednom kopci, jízda k moři, válení se u moře, jízd na druhý kopec, jízda po druhém kopci, jízda domů. V mezičase budování sociálních vazeb, jídlo a spánek.

Ceny jídla a ubytování asi jako v Česku, palivo nápodobně. Předpokládaný nájezd na letošek 4000 km, spíš více.
Odhad ceny: 8*500 nocleh + 4000*4 palivo = 20.000 Kč fixních nákladů + jídlo
Vyplatí se vzít přítulku, pokud neváží metrák tak nebude vyšší spotřeba paliva, které platíš tak jako tak. Spíš naopak, bude tě brzdit a bude chtít místo ježdění po kopci jít na pěší výlet

edit: Abys věděl s jakou partou do toho jdeš, přijeď některý první čtvrtek v měsíci mezi 19. a 21. hodinou do -2 parkingu Galerie Harfa v Práglu (nákupní středisko vedle O2/Sazka Arény).
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Viťo, nepochopil jsi skrytou pochvalu dam zúčastnivších se loňské výpravy? 
Vždyť jsem neznammarecka nabádal, aby si spolujezdkyni vzal, jen jsem mu naznačil, že by to neměla být tlustá tchýně

Vždyť jsem neznammarecka nabádal, aby si spolujezdkyni vzal, jen jsem mu naznačil, že by to neměla být tlustá tchýně

323ti stock condition
323ti stock condition