Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Transfagarasan 2015
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Do prvního příspěvku doplněn seznam vozidel s předpokládaným počtem osob.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Náš firemní systém mi rezervaci na příští rok zatím nepovolí, měl bych dovolenkové konto v mínusu, ještě tam nejsou zadané nároky na příští rok.
323ti stock condition
323ti stock condition
Jo Hnujdaj to je previt. Mu rekni at posle chlapy s momentakama utahovat napravy na autech co uz jsou nalozene na vlacich a neotravujeStorm píše:Kéž by to bylo Kani jak píšešKani píše:Ty to musis hlasit jenom domaDoma je to v pohodě, ale může se třeba stát, že si například president Hyundaie usmyslí, že chce zastřihnout bonsaje v kanceláři v den odjezdu a jsem v piči
Není totiž nikdo, kdo by tohle za mě tak na rychlo udělal

- Risa525
takže jedu
.....jen mi přijde celkem unáhlený kupovat ubytování 8 měsíců předem, nevěřím že v Rumunsku bude vyprodaný každý hotel který potkám...proto se budu ubytovávat se svou polovičkou operativně až na místě (dělám to tak v Chorvatsku už 10 let a pohoda)
takže E36 328 cabrio INDIVIDUAL
(2 persons)
.....jen mi přijde celkem unáhlený kupovat ubytování 8 měsíců předem, nevěřím že v Rumunsku bude vyprodaný každý hotel který potkám...proto se budu ubytovávat se svou polovičkou operativně až na místě (dělám to tak v Chorvatsku už 10 let a pohoda)
takže E36 328 cabrio INDIVIDUAL

Problem to asi nebude, ale my to delame hlavne z duvodu, ze chceme byt pohromade a ne jako loni, kdy jsme sice byli v jednom meste, ale ve trech hotelech. Kazdy samozrejme na jinem konci mesta. Takze vecerni posezeni bylo timto komplikovane. A rumunske taxiky nejsou pekne mista. Kazdopadne je to tvoje volba.Risa525 píše:takže jedu
takže E36 328 cabrio INDIVIDUAL(2 persons)
- Risa525
v sousedství od Vašeho hotelu je spoustu dalších hotelů, takže pokud nebude volno přímo u Vás (což si nemyslím) tak se ubytujem v ulici vedle Vás, takže na chlastačku vždycky dorazím těch pár metrůKani píše:Problem to asi nebude, ale my to delame hlavne z duvodu, ze chceme byt pohromade a ne jako loni, kdy jsme sice byli v jednom meste, ale ve trech hotelech. Kazdy samozrejme na jinem konci mesta. Takze vecerni posezeni bylo timto komplikovane. A rumunske taxiky nejsou pekne mista. Kazdopadne je to tvoje volba.Risa525 píše:takže jedu
takže E36 328 cabrio INDIVIDUAL(2 persons)

Jsem soukr. podnikatel a před odjezdem se může spoustu věcí podělat (jak to naschvál bývá...) tímto si nechávám "volné vrátka" ....už sem 2 roky neměl dovču...takže se těším jako malej

Místa na kterých chceme bydle se plní už teď. Mamaia je už plná a hotely poblíž našeho (je to vedle Mamaii) se budou s velkou pravděpodobností taky brzo plnit. Hotely podél Transfagaraše jsou na ten termín taky z velké části plné a sousedství tady moc nefuguje. Jediné, kde to nebude problém, je Transalpina
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Transalpina se na na booking.com též plní, ale pomalu. Je tam problém s počtem, nad 10 lidí už moc volného není. Větším problémem ve středisku Rânca je nejen parkování, podle mapy se k málokterému pensionu vejde 10 nebo víc aut, ale i platba kartou. Psal jsem do jednoho vytipovaného zařízení na velikost parkoviště, ale neodepsali zatím.
323ti stock condition
323ti stock condition
Uz Stormovi sem musel booknout hotel o ulici vedle, tam to nastesti neni problem jako treba na Fagarasi, je to 2 minuty pesky a mozna ani to ne.vita11 píše:Místa na kterých chceme bydle se plní už teď. Mamaia je už plná a hotely poblíž našeho (je to vedle Mamaii) se budou s velkou pravděpodobností taky brzo plnit. Hotely podél Transfagaraše jsou na ten termín taky z velké části plné a sousedství tady moc nefuguje. Jediné, kde to nebude problém, je Transalpina