No tak si budeme dychat a pekne hyckat a vylepsovat auto. Ono to prijde drive nez se nadejes.Storm píše:Už aby se jelo
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Transfagarasan 2014 - víkendovka v srpnu
- blackjack
- Klubové ID: 3035
Protože se množí dotazy na video z Rumunska, tak nějaké informace...
Střih je "v plném proudu" Momentálně má náš výlet 18minut a chybí sestříhat poslední den na TransAlpině + záchranou akci a pak jen nějak sladit barvy z různých kamer... Čistého času to už je jen pár hodin práce + render...
Počítám že celkové video se vejde do půl hodiny... 25minut, což je asi ideální.
Jen je pro mě momentálně kvůli pracovnímu vytížení a stěhování problém si ten čas udělat. Tak poprosím o trpělivost, neumřelo to, pracuju na tom, bude to velká pecka a pokusím se to nějak urychlit
Díky za pochopení...
Střih je "v plném proudu" Momentálně má náš výlet 18minut a chybí sestříhat poslední den na TransAlpině + záchranou akci a pak jen nějak sladit barvy z různých kamer... Čistého času to už je jen pár hodin práce + render...
Počítám že celkové video se vejde do půl hodiny... 25minut, což je asi ideální.
Jen je pro mě momentálně kvůli pracovnímu vytížení a stěhování problém si ten čas udělat. Tak poprosím o trpělivost, neumřelo to, pracuju na tom, bude to velká pecka a pokusím se to nějak urychlit
Díky za pochopení...
- blackjack
- Klubové ID: 3035
A máme hotovo.... 
Děkuji všem za trpělivost, těch materiálů ke střihu bylo opravdu nepřeberné množství a mého času velmi málo, tak doufám že se bude všem líbit!
Užijte si to
https://www.youtube.com/watch?v=P-nyo1oVZkY
**Pro účastníky... Začnu řešit upload zdrojových nahrávek, takže očekávejte v nejbližší době pořádnou porci dat...
Děkuji všem za trpělivost, těch materiálů ke střihu bylo opravdu nepřeberné množství a mého času velmi málo, tak doufám že se bude všem líbit!
Užijte si to
https://www.youtube.com/watch?v=P-nyo1oVZkY
**Pro účastníky... Začnu řešit upload zdrojových nahrávek, takže očekávejte v nejbližší době pořádnou porci dat...
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá práce filmového střihače :palec:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Kani
- Klubové ID: 3145
Misto se najde. Nejerotictejsi fotka jakou jsem v kompu naselblackjack píše:Tak sečteno podtrženo je 150GB zdrojáků...Začněte mazat na diskách Por...tréty svých oblíbenkyň
Jdu škemrat o místo na serveru...

image hosting site
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
nějak mě v tu chvílu nedošlo, že se u e36 leze do motoru podběhemKani píše:Hlavne Vitovu reakci, "Tak proc neotevre kapotu?"blackjack píše:Tu nemám!!!děkuju
Ty vole úplně jsem si vzpomněl... "Co dělá?"... "Vaří"... "A proč u toho má sundaný kolo a blinkr?
Mam z fotaku asi 230 fotek, tak jenom rekni kam je nahrat. Myslim, ze je nikdo nevidel.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down
Calming machine

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Speciální zabezpečení, před otevřením kapoty nutno vytáhnout blinkr, který se odjišťuje z podběhu 
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition