Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMWKLUB TrackDay Vol. II. - 5.10.2014 - Už zítra !!!
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nevymačknou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podstatný je, aby na účtu bylo jak zaplacené členství, tak příspěvek na akci...tucnak píše:Technicka- sem ted v procesu registrace- penize poslany, ale cekam na nedeli.... Takze sem poslal na hulvata 400,- a doufam, ze mi to projde
..kdyby neco, tak dej vedet a poslu tam zbytek....
Pokud Tě Jurasisi ještě nestihl zařadit do členské sekce, to je formalita- většinou se k tomu dostává v neděli večer a to by už bylo pozdě...
jojo, snad to všechno klapne, nějaké babí léto by bylo fajneRisa525 píše:vypadá to na luxusní počasí a to je paráda

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Ahoj,
rad bych dorazil,ale chtel jsem se zeptat jestli tam nebudu nekoho otravovat s pouhym kabrioletem (Z4 3.0) a hlavne bych nerad nekoho brzdil. Rad bych si poprve vyzkousel jak to drzi a co to dela, kdyz nejake to kolo nedrzi na asfaltu, ale co jsem videl videa tak jezdite celkem palbu a nerad bych prekazel a taky asi nemam chut po jednom dnu kupovat nove runflaty

Dejte veded jestli by byla i nejaka podobna skupinka 3 podobne smyslejcich zajemcu.
jel bych az z Ceskeho Krumlova a kdyby nekdo byl po ceste rad pojedu v kolone.
Zdar
rad bych dorazil,ale chtel jsem se zeptat jestli tam nebudu nekoho otravovat s pouhym kabrioletem (Z4 3.0) a hlavne bych nerad nekoho brzdil. Rad bych si poprve vyzkousel jak to drzi a co to dela, kdyz nejake to kolo nedrzi na asfaltu, ale co jsem videl videa tak jezdite celkem palbu a nerad bych prekazel a taky asi nemam chut po jednom dnu kupovat nove runflaty

Dejte veded jestli by byla i nejaka podobna skupinka 3 podobne smyslejcich zajemcu.
jel bych az z Ceskeho Krumlova a kdyby nekdo byl po ceste rad pojedu v kolone.
Zdar