Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Praha OC Letňany - vikendy(nepravidelně) SO 20/2/2016 17:30
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Plzeň je dobrá volba.
Na sprintu se asi nezúčastním, nechávají v kategorii do 3L jezdit M3, plus totálně odlehčená auta atd. Nemá smysl se o cokoli pokoušet.
Na sprintu se asi nezúčastním, nechávají v kategorii do 3L jezdit M3, plus totálně odlehčená auta atd. Nemá smysl se o cokoli pokoušet.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
něco takového jsme tady někde kdysi probírali ve spojení s půjčením nějakého toho M stroje
... já su pro každou špatnost 
btw. kdo se k nám připojí do té Plzně? Francis, Fugass?? a další.. taková pokročilejší diskuze probíhala dnes tu http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=137062

btw. kdo se k nám připojí do té Plzně? Francis, Fugass?? a další.. taková pokročilejší diskuze probíhala dnes tu http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=137062
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- blackjack
S tím Mnichovem jsem pro... V muzeu jsem byl, ale o víkendu, kdy neprovádí fabrikou, takže by to chtělo naplánovat na všední den a zajistit i prohlídku továrny
Nicméně rád si to projdu znovu...
Celkově se mě ten nápad libí, za předpokladu že bude v pivnici i něco jinýho než pivo
jsem barbar a pivu moc neholduju, spíš vůbec 
No já doufám že se k nám někdo připojí na cestu do Plzně... Ať "Pražáci" neudělají ostudu

Celkově se mě ten nápad libí, za předpokladu že bude v pivnici i něco jinýho než pivo

No já doufám že se k nám někdo připojí na cestu do Plzně... Ať "Pražáci" neudělají ostudu

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Noční Mnichov může být prima, pro mě též bez piva, leda "bavoráka", ale asi nebudou mít ten správný fernet.
Když už jsme u výletů, mám v plánu jet do Rumunska na Transfăgărășan, horskou Ceaușescovu únikovku.
Když už jsme u výletů, mám v plánu jet do Rumunska na Transfăgărășan, horskou Ceaușescovu únikovku.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Přesně tak. A stejně nemám dálniční známku.jurasis píše:Jó, Rendis už má holt pořadník, ty Vaše skoro hrr akce už se nedají doma dostatečně projednat...blackjack píše:Takže říkáš že jedeme Já, Ty, Xyron, Francis?Už i ten Rendis nám dal košem
![]()
![]()
Taky to znám...
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
jako nápad dobrý, ale vezmu-li v úvahu, že bych jel vlastním, tak bych potřeboval na tu cestu bezúročnou nevratnou půjčkuxyron píše:Vita, blackjack etc: napadlo mě udělat někdy výlet do Munchenu... koupit jednu noc ubytko, prijet v odpol hodinách, vzít útokem pivnice, propivořit noc, druhý den do BMW Musea atd a tradá domů... ?