Prosím je tu vůbec někdo kdo má BMW v okolí Hodonína ? Jezdím každý den jak já říkám "Baworákem po městě" a moc BMW nepotkávám. Občas je sraz tuningu u kauflandu v Kyjově ale to je fejk tuning.
Ahoj, bydlim kousek od Kyjova, do hodonina jezdim taky celkem casto a je fakt ze bmw tam az tak rozsireny nejsou:) kdyby se v okoli planoval nakej sraz tak dej vedet, bawo je sice na zimu schovany v garazi a jezdim oplem, ale rad se zucastnim:) jinak u toho kauflandu.. parkrat sem videl kdyz sem byl na nakup a toho bych se raci neucastnil, vrchol tuningu nenalakovanej laminatovej naraznik a poradnej kanon a aji vetsina tech lidi nevypadala moc duveryhodne:)
U nás v Hodoníně je BMW dost,ale asi všichni nemají čas jezdit po městě aby jsi je potkal. Já osobně jsu rád že se sem tam utrhnu od rodiny a zajedu umyt auto.
Zdar kluci! Do Hodoša teda už nejezdím,ale nepravidelně jezdím na uherskobrodsko...rýsuje se tam vcelku solidní "BMW" zázemí...chce to eště neaký čas a pracovité ruky,ale rýsuje se to Na návštěvu sa stačí domluvit...aj vypit je dycky co Lidí s "bawcama" je dost,ovšem NORMÁLNÍCH už tolik ne-e! Nám obyčejným ZDAR!!!
roman320 píše:Aha, no tak to je dost z ruky od kyjova:D ale mam rodinu v napajedlich, tak mozna nekdy:)
Kolik to je "z ruky"??? Já to mám do Spytihněvi cca 45km,ale jelikož to není denně,co bych tam "musel" jet,ale chcu si tam zajet,tak jednou za čas těch "pár" kilometrů FAKT NEŘEŠÍM. P.S. Výborné kafé s nádechem irské whisky a ani mě nevadilo,že ho piju sám,když nikdo nedojel.