Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Proč lidé nečtou forum klubu a přesouvají se na facebook?

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od matal Moderátor »

Taky souhlasím s Francisem, i když FCB mám, tak klubové věci by se měly řešit na klubu.. Když dělám sraz,tak sice pozvánku dám i na FCB,ale je tam vždy odkaz na klub.
S takovým přesouváním klubu jinam nebudeme potřebovat nové forum.. :evil:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
100RM

#22 Příspěvek od 100RM »

melo by se, meli by jste, meli bychom ...

Kto kurva urcuje to "meli" ?
7er. True definition of luxury. Yours.
jurasis

#23 Příspěvek od jurasis »

100RM píše:melo by se, meli by jste, meli bychom ...

Kto kurva urcuje to "meli" ?
No měla by to určovat přece většina, jako ve všem...:!: Tak to zbytečně nehroť... :wink:

A taky, když si organizátor může dát hlasování třeba na Mars, tak ostatní si tady můžou napsat snad názor jaký chtějí, ne... :idea:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
100RM

#24 Příspěvek od 100RM »

Mel by si mi to prist povedat osobne, triezvy neodides ! :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
beann

#25 Příspěvek od beann »

Pro me je zarazejici, ze clovek ktery "svola" regionalni sraz, to neda ani na bmwklub. Tzn ignorace z jeho strany? At to klidne da na facebook, ale nemelo resp. Nemohlo by to viset i tady? Vim ze to je vec "poradajiciho". Ale je shit kdyz se tesis a vyhlizis kdy se v sekci srazy neco objevi a ono nic a pak se dezvis, ze lojza udelal sraz/y a je to jen na fb... Takze fuckduckface na fb a hned jak zacne letni sezona se toho asi ujmu v ramci Hk.
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Oldman »

Facebook JEBAT
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Brátn Moderátor »

beann píše:Pro me je zarazejici, ze clovek ktery "svola" regionalni sraz, to neda ani na bmwklub. Tzn ignorace z jeho strany? At to klidne da na facebook, ale nemelo resp. Nemohlo by to viset i tady? Vim ze to je vec "poradajiciho". Ale je shit kdyz se tesis a vyhlizis kdy se v sekci srazy neco objevi a ono nic a pak se dezvis, ze lojza udelal sraz/y a je to jen na fb... Takze fuckduckface na fb a hned jak zacne letni sezona se toho asi ujmu v ramci Hk.
a který regionální sraz se svolává a facebooku? to myslíš zimák?
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
beann

#28 Příspěvek od beann »

Bratn píše:
beann píše:Pro me je zarazejici, ze clovek ktery "svola" regionalni sraz, to neda ani na bmwklub. Tzn ignorace z jeho strany? At to klidne da na facebook, ale nemelo resp. Nemohlo by to viset i tady? Vim ze to je vec "poradajiciho". Ale je shit kdyz se tesis a vyhlizis kdy se v sekci srazy neco objevi a ono nic a pak se dezvis, ze lojza udelal sraz/y a je to jen na fb... Takze fuckduckface na fb a hned jak zacne letni sezona se toho asi ujmu v ramci Hk.
a které regioníln sraz se svolává a facebooku? to myslíš zimák?
Nn, myslim tim regional v hk u lizatek/flosne
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Brátn Moderátor »

hoď sem odkaz, když si projdeš srazy, tak vidíš, že třeba já v Brně svolávám regionály pravidelně i když stejně všichni ví, kdy jsou a jsou zapsány i v klubovém stolním kalendáři,
nemůže být problém to stejné dělat pro HK
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Problém je s tříštěním diskusí a pozvánek. Ne všichni čtou xischtoknihu a přesto je zajímá dění na klubu.

Pak to dopadne jako se zimákem, kdy na klubovém webu je vidět jen jeden přihlášený, protože svolavatel tak nějak pozapomněl synchronisovat seznamy na všech diskusích. Nejen proto není správné dislokovat hlasování mimo klubový web.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Francisi zdrže se prosím svých vybájených představ.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Milý Bratne, dnes ráno byl na seznamu jen Matal. To je představa? Buď se ti na xischtoknize nikdo nepřihlásil a tvůj nápad nevyšel a nebo jsi zanedbal synchronisaci.
323ti stock condition
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Brátn Moderátor »

ano jen Matal se oficiálně přihlásil!

děláš si ze mě srandu? facebook byl jen pro hlasování, loni jsem taky měl pozvánku na FB, ale tam to není směrodatné! Jediné kde beru, že se člověk opravdu hlásí, je fórum BMWklubu, takže žádná synchronizace nebude,

to, že to člověk odklikne na FB je mi úplně jedno, když se nepřihlásí zde.

Je to na FB i napsané.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Tak já Vám to všem vysvětlím z pozice pořadatele srazů. Stejně nevěřím, že to celé přečtete.

Začátkem ledna jsem už věděl kde chci sraz konat, zařídil jsem předběžnou rezervaci a vymyslel program = Vigvam. Poté jsem informoval radu a žádal o hlasování. To že jsem musel každého radního osobně obvolat a donutit ho hlasovat, je už jen malý problém.

22. 1. byla už na fóru pozvánka s datem o 2 dny později jsem vytvořil kompletní pozvánku s fotkami, cenou, termínem, zábavou a vším, reakce? Jediná a to Bretajun, a dva se ozvali, že je to špatný termín.

Po týdnu jsem přidal hlasování, abych věděl kde je problém, jestli s místem, typem hotelu, typem zábavy atd, reakce? hlasovalo 10 lidí.

OK posunul jsem termín o 14dní, vymyslel dvě verze motokáry a penzion (obě jsem předběžně zarezervoval a vše zařídil) dodal jsem hlasování.

Výsledek? :lol: nebyl, hlasovali dva lidé, zbytek se na to vys..., lidé kvůli kterým jsem to posunul se už neozvali a vše zase stálo na mrtvém bodě, rezervace čekaly a nic z toho.

Takže jsem založil akci na FB, kde je možnost reagovat hned. Obeslal jsem pozvánkou lidi z BMWklubu a pozvánka šla i na FB BMWklubu a to vše jen protože někdo prostě sem už ani nechodí. Takto jsem jim dal vědět, že se vůbec nějaký sraz koná, někteří to do té doby ani nevěděli i když to už měsíc viselo na fóru.

Takže se hlasování odehrálo tam, jeho výsledek se uzavírá zítra. Stejně tak lze hlasovat zde na fóru formou příspěvku, jelikož chci neanonymní hlasování, aby se mi hlasy neduplikovaly.

Všichni na FB vědí, že se mají oficiálně přihlásit na fóru, pokud se chtějí zúčastnit, kolik lidí se dodnes přihlásilo? Jeden a to Matal.

Takže co bude dál? Nemůžu si dovolit zarezervovat místo zaplatit rezervační zálohu a nakonec nikdo nepřijede. Takže zítřkem končí hlasování. Termín je už daný, až bude jasné, které místo je pro většinu zajímavější, dodělám opět kompletní pozvánku (zase jedna noc práce navíc) a poté budu čekat kolik lidí se oficiálně přihlásí na fóru.

Pokud nebudu mít koncem týdne 30 přihlášených a na klubovém účtu 80% rezervačních záloh, tak nemá smysl nic v pondělí 3. 3. rezervovat, to by znamenalo, že sraz nebude. Spousta mé zbytečné práce a času.

Takže teď mi vysvětlete, kde jsem udělal tu chybu, která dělí BMWklub.
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
beann

#35 Příspěvek od beann »

Bratn píše:hoď sem odkaz, když si projdeš srazy, tak vidíš, že třeba já v Brně svolávám regionály pravidelně i když stejně všichni ví, kdy jsou a jsou zapsány i v klubovém stolním kalendáři,
nemůže být problém to stejné dělat pro HK
Vsak jasne, problem nevidim prave v tom napsat sem.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Bratne, tvá činnost pro klub je chvályhodná, je málo takových jako ty, co investují čas a námahu do pořádání klubových akcí.
Má poznámka k přesunu hlasování na xichtoknihu nebyla mířena osobně proti tobě, krom tohoto, z mého pohledu nešťastného, nápadu ti nemám co vytknout. Neber to osobně, byla to výtka vůči všem, co něco organizují kolem BMW a leckdy o akci sem ani nenapíší, viz třeba diskuse o královéhradeckém srazu zmíněném beannem.
323ti stock condition
Odpovědět