Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW M5 E39 - koupím
co tahle?540david píše:Koupím BMW M5 E39, jen v dobrém stavu. Cena do 200 tis. Pouze slušný stav. nabídky do SZ nebo krizek.david@seznam.cz. Díky
Pokud by někdo věděl o slušné E 55 AMG do 300 tis. budu vděčný za info.
Zajímavá cena, možná i stav????
http://www.sportovnivozy.cz/62424-bmw-m5-e39
- Sweden
- Klubové ID: 2669
http://auto.bazos.cz/inzerat/43064358/BMW-M5-MPower.php
Sice neni za 200tis.ale tak hodim ti to sem,ostatne shanet m5 e39 do 200k je myslim cista sebevrazda,ikdyz treba budes mit stesti a nevysypes se do ni hned za prvni mesice provozu.Hodne stesti.
Byl jsi se podivat na te za 185k?Celkem by me zajimal stav za ty penize.Taky pozvolna shanim m5,strop mam 350k.
00
Sice neni za 200tis.ale tak hodim ti to sem,ostatne shanet m5 e39 do 200k je myslim cista sebevrazda,ikdyz treba budes mit stesti a nevysypes se do ni hned za prvni mesice provozu.Hodne stesti.
Byl jsi se podivat na te za 185k?Celkem by me zajimal stav za ty penize.Taky pozvolna shanim m5,strop mam 350k.
00
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Sweden
Tak ono jet se podívat na nějaký ty M5 je celkem problém,viděl bych to tak na tour po D cca. na 2 dny,pokud se má jednat o TOP tak majitel bude mít nejspíš zazimováno a nebude se mu to chtít tahat ven.Pokud to popíchnutí bylo na mě tak já nikam nespěchám,času dost.U nás v republice je myslím v nabídce pouze tvoje a teď ta v odkazu co sem dával nahoře.Když já bych chtěl po FL...uvidíme...momentálně mám nabídku od osoby "neznámé",nikde svojí M5 neinzeruje,po FL najeto 110t.km,cena je ale tak trochu vyšší než bych si představoval,tzn.nad peníz kterej jsem ochoten dát za "víkendovku".
Viděl jsem tři, jedno diff kaput, druhý synchrony na 2 a 3q, no a ač jsem z Prahy, tak na tu za 185 sem se podívat nejel. Prodávající měl problém s odvozem auta ke známému do servisu v den prodeje, takže z toho sešlo. Prý nemá čas, bla, bla... Jednání, taky nic moc. Řekl mě, že pokud chci dobrý auto, tak ať si koupím novou M5 a ne auto za "pár šušní". Jeho představa přijet, okouknout z mechanikem, zaplatit a odjet. Asi tak.
Co se týká ceny, vše je otázka nabídky a poptávky. Dal jsem si strop 200tis. a to nehodlám měnit. Původně jsem chtěl BMW M3, nebo 911 3,4. Měl jsem připraveno 350 tis. Pro Porsche jsem jel a nakonec si za směšný peníze odvezl BMW S1000 RR. Jako dlouholetý motorkář mám o adrenalin na léto postaráno, takže M5 je jen takový rozmar na občasné cesty na chatu. Auto nepotřebuji(mám tři), ale vztah k E39 po několika 540i mám silný. S poslední 540i 6q jsem najel 4 tisíce za rok. Když se nekoupí, je mě to jedno. Je plno lidí, co si koupí M5, téměř s ní nejezdí, jelikož žere jako prase a mají v autě uloženo dvě kila, který rozhodně nerostou. Pro ty je moje nabídka.
Co se týká ceny, vše je otázka nabídky a poptávky. Dal jsem si strop 200tis. a to nehodlám měnit. Původně jsem chtěl BMW M3, nebo 911 3,4. Měl jsem připraveno 350 tis. Pro Porsche jsem jel a nakonec si za směšný peníze odvezl BMW S1000 RR. Jako dlouholetý motorkář mám o adrenalin na léto postaráno, takže M5 je jen takový rozmar na občasné cesty na chatu. Auto nepotřebuji(mám tři), ale vztah k E39 po několika 540i mám silný. S poslední 540i 6q jsem najel 4 tisíce za rok. Když se nekoupí, je mě to jedno. Je plno lidí, co si koupí M5, téměř s ní nejezdí, jelikož žere jako prase a mají v autě uloženo dvě kila, který rozhodně nerostou. Pro ty je moje nabídka.
to Sweden. Pokud máš 350, neváhej a kup si MB E55 AMG. Jediná nevýhoda proti M5 je automat(dá se přežít) a méně kvalitní interiér. Tím výčet negativ končí. Měl jsem možnost jet do Berlína s E55 AMG o výkonu 530 Ps a 820 Nm. Úprava řemenice, ŘJ a výfuk komplet za 60tis. Auto vyšlo před dvěma roky na 400. Proti tomu je M5 Ochcávka v tédéíčku. Převodovka je dimenzována na 1000Nm. Ten rozdíl je šílený. Brzdy neuvěřitelný, komfort úžasný a na sport jako kámen. Zvuk kompresoru je jako Star Trek. Jen si lahodně před zatáčkou nepodřadíš jako s manuálem. Je to taková galaktická střela, ale v zatáčkách je cítit váha a to hodně!! Stejně jako u M5. Jde o to, co od vozu očekáváš.
nebo Jaguar XJR model x350, http://cs.wikipedia.org/wiki/Jaguar_X350
vzduch podvozek, adaptivni tempomat, aut ZF 6valt, hlinik kastle a ramena, oproti M5 dostanes mladsi auto s nizsi spotrebou, jede minimalne srovnatelne...
oproti starsim modelum Jagu je to o svetelne roky jinde (ty maji jen design, jinak to jsou prutokove ohrivace benzinu a okuponti heveru)
vzduch podvozek, adaptivni tempomat, aut ZF 6valt, hlinik kastle a ramena, oproti M5 dostanes mladsi auto s nizsi spotrebou, jede minimalne srovnatelne...
oproti starsim modelum Jagu je to o svetelne roky jinde (ty maji jen design, jinak to jsou prutokove ohrivace benzinu a okuponti heveru)

“Ability is what you're capable of doing.”
Rozdil AMG proti M5 si umim predstavit, opravdu se atmosfera bude zdat jako snek, stejne jako kdyz srovnas E39 a E60, je v tom ohromny rozdil, ale se servisem AMG bych nesouhlasil, airmatic (nevim jestli ho vsechny E55 maji), ctyrzonova klima a dalsich milion jednotek co porad odchazeji nevesti nic lacineho, paradoxne na tomhle aute bude nejvetsi drzak motor s prevodovkou, zbytek je hrozna kasicka asi jako u E60 kde nedrzi ani motor s prevodovkou.. 
Za me je samozrejme nejlepsi volba E39 s kompresorem
Ale ted po case vidim, ze pokud mas auto vylozene na vikendy a nepotrebujes 5 mist, sel bych do neceho stejne silnyho, ale lehciho, pro me by byla uplne nejlepsi predstava Z4 s S62, to bych si teprve poradne uzil 

Za me je samozrejme nejlepsi volba E39 s kompresorem

- Sweden
S autama je to jako se zenskyma,proc bych mel chtit vymenit zenskou s kterou si rozumim za zenskou ktera ma sice vetsi kozy ale jinak si s ni nebudu mit co rict?!.Tzn.m5 e39 je srdecni zalezitost,vykon neni priorita!
Hod odkaz na ty na ktery jsi se byl podivat....ta se spatnou skrini byla z Blanska?
Hod odkaz na ty na ktery jsi se byl podivat....ta se spatnou skrini byla z Blanska?
jako za 200 m5?koupil jsem M5 tady z klubu od TTho a hned jak jsem jí koupil tak jsem do ní dal cca50tis. za servis-vanosy,ventilová víka,napínák rozvodů atd... plus nějaký věci okolo jako spotřebák gumy atd. takže pokud seženeš za 2kila M5 tak do ní stejně něco narveš...takže možná by nebylo od věci koukat po dražších,ale je to věc každýho.Hodně štěstí s výběrem 

tím co jsem napsal tě nechci strašit ani tě odradit ale jen píšu jak to s m5 je.
Každá m5 za 2kila bude chtít servis a ten nebude za 10tis ale spíš za 10ti tisíce.jinak tě jí přeju abys našel hezkej kus,je to famozní auto který má duši
a který má furt co nabídnout!Ještě jednou přeju štastnou ruku při výběru 
Každá m5 za 2kila bude chtít servis a ten nebude za 10tis ale spíš za 10ti tisíce.jinak tě jí přeju abys našel hezkej kus,je to famozní auto který má duši