Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Z3 s HARDTOP

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Beast

#1 Příspěvek od Beast »

Zdravím všechny klubáky,

koupím BMW Z3 roadster s jakýmkoliv motorem, pokud možno ve velmi dobrém stavu. Na barvě nezáleží, na výbavě také ne. Jedinou podmínkou je, aby vozidlo bylo k prodeji s hardtopem.

Nabídky s případnýma fotkama prosím zašlete do emailu, nebo přes SZ. Po České Republice přijedu kamkoliv, ale z důvodu pracovního vytížení mohu pouze o víkendech.

Děkuji všem za jakýkoliv tip, či nabídku.

Jirka
Beast

#2 Příspěvek od Beast »

Aktuální :!:

Nikdo se nesetkal aktuálně s jiným inzerátem, než s tou stříbrnou, která se tam válí už kdo ví jak dlouho?

Zájem je opravdu vážný, ocením jakýkoliv tip :)
gtcompe

#3 Příspěvek od gtcompe »

A nevíš z jakého důvodu se ta stříbrná stále neprodala ? Celkem o ní uvažuju
Beast

#4 Příspěvek od Beast »

Popravdě nevím, neměl jsem odvahu se jet podívat. Ale mám obavu o stav, protože tam stojí už hodně dlouho, má najeto skoro 200 000km, což na Z3 je moc a není tam jediná fotka s natahovací střechou, tak ať není jako cedník :D . Taky jsem o ní hodně uvažoval, ale protože všechny pěkné s HARDTOPY tento rok zmizely a tahle zůstala, tak z toho mám obavy..
gtcompe

#5 Příspěvek od gtcompe »

Já právě sháním Z3 ale nemůžu sehnat žádnou která by nebyla doškrábaná, dvoubarevná nebo bez děr ve střeše...
Beast

#6 Příspěvek od Beast »

Celkově dnes koupit auto v TOP stavu je velice těžké a v TOP stavu podle představ ještě težší..

Hodně pěkných se tento rok prodalo..už mají své nové majitele. Hodně Z3jek se ještě na internetu stále "povaluje", myslím si, že pěkná se tam sehnat dá. Mě limituje jediná věc a to ten hardtop. Těch je o to míň a jsou hned pryč..
gtcompe

#7 Příspěvek od gtcompe »

a nemáš nějaký tip na zachovalou Z3 ?
Beast

#8 Příspěvek od Beast »

Na ty bez HT jsem se dívat nebyl, ale některé ucházející jsem potkal třeba na http://www.sportovnivozy.cz

Samozřejmě nelze vždy soudit podle fotek, chce to vidět. Ale některé nevypadaly vůbez zle
Beast

#9 Příspěvek od Beast »

Stále aktuální, možná upustím i od toho hardtopu.. Ocením každou nabídku :idea:
Odpovědět