Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39: interiérové lišty

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Perunwit

#1 Příspěvek od Perunwit »

Ahoj, napadlo mě, že bych si mohl udělat radost. Mám origo černé lišty v černém interiéru a rád bych to nějak změnil. Nevím ani, jestli se mi líbí ten hliník, nebo m5 style titan look... carbon... pokud by někdo měl doma nějaké hezké nedorasované lišty na kombajna bez navi (sklopný kryt na rádio) a na manuála, tak prosím o nabídku. Dřevo ne...
Přílohy
27082013497_194.jpg
27082013497_194.jpg (99.02 KiB) Zobrazeno 965 x
Risa525

#2 Příspěvek od Risa525 »

jedině kvalitní 3DIN folie...mám jí už několik let a pořád ji lidi chválej :wink:

Mrkni na mou E39 do klubovek...hezky to "rozbilo" ten tmavej int.
Perunwit

#3 Příspěvek od Perunwit »

pane udělej si reklamu a hoď sem link prosímtě, ať to nemusím hledat... o folii jsem taky uvažoval, mě by se líbil nějakej ten "titan" look, ale obávám se trvanlivosti a věrohodnosti...
Risa525

#4 Příspěvek od Risa525 »

pána sem nikdy osobně neviděl ale dělal mi strukturovanou stříbrnou folii a drží jako prase....už sem řešil i reklamaci ....ožralej kamarád mi prasknul lištu a pán ji potáhl znovu asi za 300,-....celý int. stál 2500,- i s volantem....ničeho se neboj, je to pevný jako prase a ani po té době nepozoruji žádnou změnu v barvě nebo struktuře...prostě paráda i po 5 letech

ta E39 z fotek....to je moje auto ještě před koupím M5 interieru :D

http://www.foliovani.cz/aluminium-dinoc/

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=45
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

díky za info... u nás je taky jeden šikovnej kluk na folie, stavím se u něj, až budu doma a proberu to s ním. Možná si rovnou nechám nahodit na tu střechu :twisted:
Vesa88

#6 Příspěvek od Vesa88 »

perunwit: Kua mas moc pekny interier :) Premyslel jsem nad tema cernyma listama co mas ty (domam mam drevo, drevo potazene karbonovou folii, a takovej sedomodrej dekor co tu byl nedavno v inzerci a meda ho ma v te M5 na prodej) a ani jedno se mi v aute moc nelibi :( Videl jsem v jedne e39 na fotce lesklou bilou folii a vypadalo to v tom cernem interieru hezky :) Tak premyslim ze bych to svoje drevo trosku upravil :)
Perunwit

#7 Příspěvek od Perunwit »

Vesa: díky... a přitom jsem to doladil jenom koberečky od Schmiedmanna, M style volant, a řadičku... ty interiéry byly krásný. Já bych právě chtěl nějakej uzemňovák, kterej by rozbil tu pěknou čerň... dokonce by se mi líbilo blěděmodrý :-) taková nebeská modř, to by byl úlet :Kapela:
Vesa88

#8 Příspěvek od Vesa88 »

Hele tu modr jsem nekde videl...Kouknu se doma, mam tam odkaz na bimmerforum tusim a tam jsou nejake dekory a musim rict ze se delali moc pekne kousky :) Ja Tyhke sedacky co mas jsem nemohl sehnat, ale uz je mam taky :) Ted jen upgrade volantu a M hlavici radicky :) a pak budu prave chtit vyresit ty listy taky :)
Perunwit

#9 Příspěvek od Perunwit »

stále sháním nějaké hezké lišty (do momentálně nepojízdného auta :lol: )

pokud by někdo měl nějaké ve 100% stavu, které by ladily k černému intru, sem s nimi, prosím.
Vesa88

#10 Příspěvek od Vesa88 »

Napadlo me nelibili by se ti ty co mam ja? Jsou to ty same co jsou v medove M5 co prodava :) Ja premyslim o necem jinem, tak bych ti je nechal :)
Perunwit

#11 Příspěvek od Perunwit »

já ti ani nevím, jaké máš pane... hoď mi sem obrázek prosím, než to najdu v klubovkách tak to bude chvíli trvat. Děkuji.
jaké chceš ty?

EDIT: ... už jsem našel to Méďovo... nemáš nějakou fotku na světle? Nějak se nechytám, jaká je to vlastně barva :-)
ty máš s 16:9 nebo sklopnou lištu?
Vesa88

#12 Příspěvek od Vesa88 »

Mam i sklopnou listu, ale nepouzivam ji, ale je k tomu :) Hele ja budu potahovat dříví nejakou folii, chtel bych bilou lesklou. Vecer ti ty listy vyfotim a poslu na mail. Maj jedinou vadu a to ze je lista u spolujezdce lehce skrabla, uz jsem to tak koupil :( Vyfotim to taky :)

EDIT: Barva je to takova sedo modra :)
Perunwit

#13 Příspěvek od Perunwit »

SZ
Odpovědět