Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autokamera/bezpečnostní kamera

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Čaute, mám takový problém, nějakej krypl mi neustále ničí auto. Už mi ukopnul zrcátka, na kapotu vydřel až na plech ženský pohlavní orgán a včera mi přejel klíčem od kliky až k zrcátku. Nemám žádnou leštěnku, mám starou E36 kupé ruzně dolakovávanou a podobně, ale strašně mě to vytáčí a rád bych zjistil, co to je za krypla.

Tak jsem přemejšlel, že bych do auta umístil autokameru, jenže z videí jsem zjistil, že je přes noc docela nepoužitelná a je tam prd vidět. Kameru z okna dát také nemůžu, protože auto mám sice pod oknem, ale jsem tak vysoko, že ztoho okna (pokud ho neotevřu a nevykouknu) na auto ani já nevidím a z takové výšky a úhlu by stejně bylo asi prd vidět.

Nenapadá někoho, jak zachytit takového šmejda, abych mu mohl přežehlit fasádu?
Lucifer

#2 Příspěvek od Lucifer »

Kdyby to bylo reálný tak připojit na kastli pár voltíků aby si šáhl :D
johnyfly1

#3 Příspěvek od johnyfly1 »

najlepsie dat auto pod lampu tam kde je kamera inac sa to asi neda :roll:
Kani

#4 Příspěvek od Kani »

Asi bych zacal nocovat v aute. Zmrd jeden!
ARMAN

#5 Příspěvek od ARMAN »

nocovat v autě hned naproti tvemu autu nebo aspoň nechat v něm kameru s vyhledem na tve auto ale schovat ji aby dalši zmrd nevlez to tohoto auta
Nikbmw

#6 Příspěvek od Nikbmw »

To jsou takový zmrdi :mad: !!! Před pár lety se mi stalo něco podobného, rozbytá maska, zlomená anténa, ukoplé zrcátko a poničenej sloupek od toho zrcátka. Bohužel jsem nikdy nepřišel na to kdo to byl.
Přeji brzké dopadení toho srače!!!
Ludvis

#7 Příspěvek od Ludvis »

Něco podobnýho se stalo sousedovi v ulici. Nakonec to už nevydržel a celý víkend na takovýho podobnýho debila číhal a pak po něm střílel ze vzduchovky nebo z čeho :D bylo to snad i v nějakejch novinách. Jinak hodit to pod lampu a mrsknout do auta kameru se mi zdá jako dobrej nápad. Jen abys pk neměl rozbitý sklo a nebyl bez kamery...
Odpovědět