Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

STK - Foceni stav km

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
xyron

#21 Příspěvek od xyron »

No to není uplně pravda. Pokud chceš zkusit douhrát opakovanou, tak musíš zpátky... pokud předem víš že jsou hovada, tak jedeš jinam a platíš full price, ale nikdo nepátrá zda jsi to neměl rozjetý jinde... :wink:
ls

#22 Příspěvek od ls »

To myslíš vážně ,že tě vyhodili za samolepku. To ti nedali šanci si ji sundat? To zavání šikanou a to by se jim mohlo vrátit. Máš protokol ve kterém je napsáno přímo, že je to těžká závada za kterou ti neudělají STK?
Rendis

#23 Příspěvek od Rendis »

ls píše:To myslíš vážně ,že tě vyhodili za samolepku. To ti nedali šanci si ji sundat? To zavání šikanou a to by se jim mohlo vrátit. Máš protokol ve kterém je napsáno přímo, že je to těžká závada za kterou ti neudělají STK?
Ano mám to zapsané v protokolu.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
soukupadam

#24 Příspěvek od soukupadam »

To je dost. Já měl rozsypanej stav tacho, k tomu ustřihnutý čidla do brzdovejch destiček. Sice měl dědek kecy ale dal mi to bez jediný závady.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Rendis píše:Ano mám to zapsané v protokolu.
Asi bych s tím protokolem zajel rovnou na Dekru do Klíčan (bývalý výzkumák)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ls

#26 Příspěvek od ls »

Měl by existovat seznam lehkých a těžkých závad.Jinak si můžou dělat co chtějí.Na tu Dekru bych zajel.V nejhorším případě ti vrátí peníze za opakovanou závadu.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Rendis: Musel si je nečím nasrat protože tohle není normální.... Jak mě vysvětlíš,že STK projde auto kterému svítí kontrolka bagu,má utrženou tyčku na nápravě na štelování xenonů atd a tebe jebou za mini nálepku na zadním okně....
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Foldas

#28 Příspěvek od Foldas »

bohužel záleží na technikovi jak se vyspí jedině ještě zkusit jet jinam na stk tak si zjistit jak je to stou samolepkou když nebude samolepka jako závada tak udělat technickou tam a pak jít stím protokolem na stk kde tě vyhodily a požadovat vrácení peněz nebo to dáš na občanskoprávní
hanzikk

#29 Příspěvek od hanzikk »

Rendis píše:Tak dnes opakovaná STK a opět jsem neprošel za SAMOLEPKU od Mekáče na zadním bočním okně kurva co je tohle za stát!!!!
Kam si z odolky jel na STK? Podobnou zkušenost mám z STK Minos..nehorázná šikana..tak sem jel jinam po 3 neúspěšných pokusech a OK. Nehorázně zakomplexovanej technik oproti BMW, prej si mám koupit oktávku..
Misanek

#30 Příspěvek od Misanek »

Na to nejde říct prostě nic jiného než že je to čurák, který pracuje na místě, na kterém nemá co dělat...
alfonzo

#31 Příspěvek od alfonzo »

Já měl naštěstí technika co měl rád BMW. Našel mi 2 závady za které by mě vyhodil (píčoviny které nijak nesouvisí s provozem vozidla). Ty mi řekl jen ústně, abych si to do příště vyřešil a nezapisoval to nikam. A ještě mi auto pochválil. :) Jel jsem radši se zimníma pneu, které jsou přesně podle VTP. Ani na gumy nekoukal.
Odpovědět