Ahoj lidi.
Blíží se mi STK a momentalně jsem četl že prý fotí i stav km na budících. Problém je že mam e39 a samozřejmě rozsypanej čaj. Otázka zní.
Můžou mě za takovouhle hovadinu, když si technik nebude moct vyfotit stav km vyhodit ??
Ja doufam. Sice jsem chtel uz davno kontaktovat Falcona a nechat to spravit, ale nebyl čas. Ale jestli mě za to vyhoděj tak tam někoho těma budíkama ubiju
Včera nám z STK vyhodili firemní dodávku kvůli polepům že nemají certifikaci. Polepy stáli 30 000k. Máme je nechat odstranit jinak na STK neprojdem. Buzeranti
Jako tak to je sila. A s tema firemnima polepama kor. To bude mit jeste strasne lidi problemy s timhle. No jestli me vyhodej za nejakou opravdu kravinu ,tak mi asi zacnou slzet oci a technikovi reknu ze mam alergii na cu**ky
Před týdnem jsem byl na STK se svou E36. Displej mi občas jde občas nejde. Při kontrole jak jinak nešel. Technik napsal lehkou závadu: Počítadlo ujeté vzdálenosti zjevně nefunguje. Víc to neřešil
No panove a ted jeste jsem chtel jednu vec. Trosku OT tak snad prominete. Daval jsem za snizene pruziny -30 standartni seriove a samozrejme uplne nove KYB. Duvod obrubaky(jednou jsem nechal pred barakem pulku narazniku:) ) ,pohodli a stav silnic, ale prdel se skoro nezvedla a kola maj i od oka odklony za limity. Ktery dil za to nejcasteji muze ?? Spodni cep ramene s integralou nebo nahore ramena?? Nebo nejlepe mam koupit oboji?? Ramena se mi zdaji jinak ok jak silace tak i cepy ,ale ten cep naspod vim ze umi byt zradny.
Ty vole... Takže už i samolepka McDrive clubu je závada ohrožujíí provoz na pozemních komunikacích? Kurva to ty kontroly a metodiky k nim snad dělají úplní kreténi, ne? Nejhorší je, že jim tam dycky člověk nechá prachy za to, že z něj udělají kokota...
Bohuzel na opakovanou musíš tam kde ti to nedali. Tohle je naposledy v mém životě kdy jsem se rozhodl projít STK legálně. To tech 600.- navíc raději dám nějakému mechanikovi,který to nechá projít!