Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Navigace business - jde vypnout načítání DVD?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JayFader

#1 Příspěvek od JayFader »

Zdar! Po pravdě integrovanou navigaci moc nevyužívám (135i E82 2008). Navigace si vyžaduje mít DVD stále v mechanice. Při každém startování, nebo aktivovaní auta se načítá DVD. Jde toto nějak vypnout? Mít DVD v krabici v kaslíku a mechaniku prázdnou? Díky.
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Joshuax »

Kdyz tam nedas DVD, navigace proste nepofacha, ale taky nic nepotrebuje. Nerozumim tvemu problemu. Proste do DVD vyndej ven :) Mam teda dve starsi bawa, ale obe dokazi jezdit bez DVD uvnitr. Ba naopak, ani jedno uz DVD s navigaci nemelo.
JayFader

#3 Příspěvek od JayFader »

Když tam DVD nedám, tak při každém startu svítí na LCD "please insert DVD..." Neboj, už jsem s tím zkoušel různě laborovat :)
gsicbr

#4 Příspěvek od gsicbr »

e91 mi dělá to samý. Tak jsem tam nacpal origo z roku 07 a mám klid. Prostě jak tam není tak mi naskočí ta samá hláška jako tobě a pak z toho musím vyjet na rádio. Není to žádný problém, ale při každým zandání klíčku už mě to nebavilo.
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Joshuax »

Nooo, kdyz vypnu auto a mam prepnuto na navigaci, tak mi tam samozrejme sviti, ze mam vlozit DVD, ale kdyz vypinam auto pote, co tam to DVD vubec nebylo, pri dalsim zapnuti klicku se to na navigaci neprepina, takze to po me nic nechce. Mam tam treba tu home obrazovku, proto mi ten dotaz prijde zvlastni :) Treba se ta detekce da odkodovat, pokud to u novejsich verzi buzeruje, ze tam to DVD neni.
honzamo

#6 Příspěvek od honzamo »

Mě to štve hlavně, když tam mám místo navigačního DVD vložené DVD s MP3. Tam se pak musím hlášku po každém nastartování odklikávat...
Odpovědět