pls kluci potřebuju jen na 5min pujcit a vyzkouset vahu vzduchu z funkcniho auta. za odměnu vam udelam diagnostiku vaseho vozu nebo nakodovani deniho sviceni atd!!!
ideal motor rv 1998-2006
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 3.0i okolí Hodonína, Břeclav směr Brno či Vyškov ...kdo?
-
- Kontaktovat uživatele:
diky moc ... auti v Blazovicich dostalo komplet repas saciho traktu, vycisteni, vsechny vedeni nove, novou DISA klapku.
Po kontrole tlaku ve valcich (10,0-10,3) a kompletni prohlidka a projizdka vozu ...
ted uz vsechny hodnoty OK auto jezdi supr, volnobeh supr.
Jinak auti je pry TOP stav ze takove se nevidi opravdu velice zachovale a opecovavane. Dif i automat suchy takze jakoukoli vymenu oleje nedoporucili na aute nenasli nic co je potreba menit (teda krom brzdovych kotoucu jelikoz jsou pod mirou ale to vim)
Chlapcum z Blazovic timto velice diky a me uznani!
Po kontrole tlaku ve valcich (10,0-10,3) a kompletni prohlidka a projizdka vozu ...
ted uz vsechny hodnoty OK auto jezdi supr, volnobeh supr.
Jinak auti je pry TOP stav ze takove se nevidi opravdu velice zachovale a opecovavane. Dif i automat suchy takze jakoukoli vymenu oleje nedoporucili na aute nenasli nic co je potreba menit (teda krom brzdovych kotoucu jelikoz jsou pod mirou ale to vim)
Chlapcum z Blazovic timto velice diky a me uznani!
ahoj
tak to je super zpráva,kdyby něco,tak dej echo,jsem schopnej na odzkoušení tento typ dílů na zápůjčku sehnat. martin
m.klusacek@seznam.cz
tak to je super zpráva,kdyby něco,tak dej echo,jsem schopnej na odzkoušení tento typ dílů na zápůjčku sehnat. martin
m.klusacek@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
to nebude asi vahou vzduchu ... paradoxne kdyz je vaha v haji motor drzi idealni volnobeh a jede idealne jelikoz jede podle prednastavene mapy dle otacek polohy skrtici klapky a podlaku v sani (mozna)
to chce pichnout na diagnostiku a vaha bude videt co ukazuje. ja ji shael jelikoz jsem chtel na 100% vedet ze je dira v sani a ne ze fixluje vaha vzduchu ...
pristi tyden asi budu muset do brna mozna o vekendu tam pojedu tak sem hod tel cislo a ja bych se ti ozval a pokud by sme se nekde sesli napichl bych ti to na diagostiku a nasli bychom cim by to mohlo byt ...
to chce pichnout na diagnostiku a vaha bude videt co ukazuje. ja ji shael jelikoz jsem chtel na 100% vedet ze je dira v sani a ne ze fixluje vaha vzduchu ...
pristi tyden asi budu muset do brna mozna o vekendu tam pojedu tak sem hod tel cislo a ja bych se ti ozval a pokud by sme se nekde sesli napichl bych ti to na diagostiku a nasli bychom cim by to mohlo byt ...