Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vzpěra u motoru

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
GubaXan

#1 Příspěvek od GubaXan »

Zdravim klubaci.
Nemate někdo zkušenosti se vzpěrama?
Přemyšlim, že bych si ji koupil, ale vubec netuším jakou.

Jen pro ukazku

http://www.bmwjakes.cz/hlinikove-vzpery ... telna.html

Našel jsem info, že by měla byt štelovatelna, protože když ma někdo nějak k nevšimnuti auto po bouračce a da si tam jen kus kovu, tak třeba bude jen na okrasu ( kvuli skřiveni ) nebo to je blbost?

Potom jsem našel na e46 klubu jednoho manika co je vyrabi (pravě neštylovatelné) ale nevim zda to bude ještě prodavat nebo ne.

Prosim o nazory/rady/doporučeni.
Diky
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

mam na E46 rozpěrku od kuryra z E46kovyho fora, je krasna ve stylu M performance, cena taky dobrá.
štelovatelna je nesmysl, každa má "excentricke šrouby" prostě že ty díry kde sou matky maji par milimetru navíc, takže ji dáš na auto, nasadíš matky a pak utáhneš, tím se ti "našteluje" sama, a kdybys měl auto uhlé o několik cm tak ho rovnou hod ze skaly :D

výhody
- větši pevnost a tuhost, jde to fakt citit
- vzhled

nevýhody
- ta tuhost je zase taková méně komfortní
- při nehodě se toho víc poškodí, ale zase E46 je u nehody na hrnec prakticky vždy totálka
GubaXan

#3 Příspěvek od GubaXan »

Heh, no mohl bys mi napsat u koho jsi to kupoval? Poptal bych se a možna se i rozhodnu .)
Dik
Sweden

#4 Příspěvek od Sweden »

Však ti to JaraX píše,od Kurýra,tzn.od člověka který se pohybuje spíše na e46klubu.cz,dělá všemožné věci,od záslepek přes šrouby,podložky po vzpěry, je tam pod přezdívkou Kuryr.66. :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
GubaXan

#5 Příspěvek od GubaXan »

Aha :-D Dik
Odpovědět