Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ponuky PZP

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pilifo

#1 Příspěvek od Pilifo »

Čaute,

zaujímalo by ma, či tu niekto nemá možnosť ponúknuť povinné ručenie za výhodné ceny. Podobnú sekciu som našiel na slovenskom BMW klube, ale kěďže mám auto prihlásené v ČR, tak mi to nie je nič platné :D

Momentálne totiž platím okolo 9500 Kč za E61 530d ročne v ČSOB, keďže nemám žiadne bonusy (je to moje prvé auto) a som v rizikovej skupine vodičov - 24 rokov, preto sa obzerám po niečom výhodnejšom. Keď som si vybavoval ručenie, obvolal som 4 alebo 5 poisťovní a dávali mi tam fakt smiešne sumy, dostal som sa od 10k až k 16k Kč, tak to som si potichu hovoril, či im nedrbe, keď chcú toľko len za samotné povinné ručenie bez havarijky :D

Takže je tu niekto poisťovák alebo má nejakých známych, ktorí pracujú v poisťovniach?

Díky.
fandik Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od fandik Člen Klubu »

Piddas

#3 Příspěvek od Piddas »

Ahoj, co se týče jakéhokoli pojištění tak stačí napsat mne a zaslat info o voze a info o pojistiteli. V olomouci mám pobočku marketingové agentury, děláme pro všechny pojišťovny a jdou tam kolikrát udělat vážně kouzla.

TAKŽE S POVKEM RÁD POMOHU.

mě je 24 let, mám e63 645ci (4,4l) k tomu sebraný bonusy za nehodu (ne moji, pronájímám auto, ale povko je na mě) a platim 8k ročně vč. skla :)
Odpovědět