Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Aktualizace mapových podkladů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
radekmini

#1 Příspěvek od radekmini »

Zdravím,

kupoval jsem si novou CCC jednotku (Professional) do mé E90 (2006) a chtěl bych si tam dát DVD s aktualizačními mapami.

Problém je, že nevím jak. Před tím (1 rok zpět) se mi to povedlo hned, teď ale mi mechanika vůbec neraguje. DVD akorát vložím do mechaniky a čekám a čekám.

Dělám něco špatně? Jak se mapy aktualizují? Jaký je postup?

Díky za odpověď, Radek.
Miguel

#2 Příspěvek od Miguel »

Tak buď je problém v DVD a nebo je špatná mechanika. DVD tam pouze vložíš a je to. Případně můžeš to urychlit stiskem tlačítka hlasitosti a eject (na DVD mechanice), CCC projde restartem.
radekmini

#3 Příspěvek od radekmini »

Tak asi špatně vypaluju, mechaniku jsem kupoval před pár měsícema fungl novou v BMW. Zkusim to ještě nějak poladit. Díky.
hurvajs77

#4 Příspěvek od hurvajs77 »

Miguel píše:Případně můžeš to urychlit stiskem tlačítka hlasitosti a eject (na DVD mechanice), CCC projde restartem.
co vím, tak musíš zmáčknout obě eject tlačítka a hlasitost. Alespoň tak to píší na origálních mapách a mám i vypozorováno, že to nefunguje na všech CCC, měl jsem plno aut, kde se to nic neudělá a člověk opravdu musí čekat.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět