Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vychozené řazení e39

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
adamec6

#1 Příspěvek od adamec6 »

mám 525 tds manual, a mám problém najít trojku, mám velkou vuli v řazení. díval jsem se na kloub v silonu u řadičky, a tam to asi nebude. asi to bude blíž k převodovce. umí mi někdo poradit? díky
Angelos

#2 Příspěvek od Angelos »

Čau, u bejvalý E39 jsem celý řazení vyměnil, prostě jsem objednal skoro všechny díly nový a poskládal to znova. Hodně se to zlepšilo. Největší vůli mi dělala právě ta kulisa, jak drží v tom plastovym "ložisku". Ty silony na táhlu byly celkem v pohodě.
Teď u nový E39 mám taky vůli v řazení, ale nic hroznýho. Spíš mi za studena zůstává řadící páka napravo u pětky, to už vyžaduje značnou zručnost trefit 3 a 4 :D Vim, že je to těma tyčinkama a kuličkama, ale zatim se mi nechce sundavat převodovka.
adamec6

#3 Příspěvek od adamec6 »

toho se taky bojím
Perunwit
Klubové ID: 2962

#4 Příspěvek od Perunwit »

já to mam taky... koupil jsem si už před rokem od voTona náhradní díly a ještě pořád je to v kaslíku :-))... tohle je u BMW trochu degradující, to vykvedlané řazení. I když ono po těch nájezdech, co ty auta maj....
Odpovědět