Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

automaticke zamykani funguje/nefunguje

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
podolak2

#1 Příspěvek od podolak2 »

ahoj, nikde jsem o tomto problemu nenašel nic... když jsem auto koupil před měsicem automaticky se při rozjezdu zamykaly dveře, ale už asi po2 dnech se nezamykaly.. a nevim proč ? když jsem přehazoval baterku auto opět začlo zamykat automaticky, ale další jízdu už ne, ted nedavno měla auto pučene mamka a přijela a já jel další jizdu a auto už zase zamykalo :D a ted už zase nezamyká :D vysvětlí mi někdo kde je problém ? mezi volantem a sedačkou to neni :mad:
kent60

#2 Příspěvek od kent60 »

ahoj, a nepoužíváte dva klíče?
podolak2

#3 Příspěvek od podolak2 »

nene pouze jeden :)
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Zkus porovnat, jak se to chová při odemření auta dálkou a při odemčení auta manuálně klíčem. :D
podolak2

#5 Příspěvek od podolak2 »

starML píše:Zkus porovnat, jak se to chová při odemření auta dálkou a při odemčení auta manuálně klíčem. :D
večer vyzkoušim :)
podolak2

#6 Příspěvek od podolak2 »

tak je to tak,... když odemknu auto dalkou nefunguje automaticke zamykani při rozjeti, ale pokud ho odemknu kličem normalně tak po rozjeti se automaticky zamyka :D :D :D duvod ????
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Funguje to tak, protože si to původní majitel tak nechal naprogramovat. Funguje to vždy na příslušný klíč, kde se zadá, jestli při vložení tohoto klíče má nebo nemá při dosažení rychlosti ??km/hod zamknout vůz. Změní Ti to kdokoliv, kdo se zabývá kódováním. V BMW to taky umí, ale stojí to trochu více korunek. Že máš e39 jsem vyhledal ve Tvých příspěvcích. Začni tím, že napíšeš odkud jsi "tříkolko", potom se Ti někdo přihlásí a překódování za nějakou částku provede :D
Odpovědět