Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zasekla kazeta v radiu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dedek323

#1 Příspěvek od Dedek323 »

ahoj, mam v E46 radio business s kazetakem. dal jsem tam kazetu, hraje, ale když jsem ji chtěl vyndat, tak v tom jen cvaka a kazeta zustava vevnitř, da se to vyndat nejak rucne? podobne je třeba u videa vždycky nejaky sroub, který se da vysunout kazeta rucne. Pripadne kde by v Praze slo poresit...
Kani

#2 Příspěvek od Kani »

Dedek323 píše:ahoj, mam v E46 radio business s kazetakem. dal jsem tam kazetu, hraje, ale když jsem ji chtěl vyndat, tak v tom jen cvaka a kazeta zustava vevnitř, da se to vyndat nejak rucne? podobne je třeba u videa vždycky nejaky sroub, který se da vysunout kazeta rucne. Pripadne kde by v Praze slo poresit...
Wow....mas problem 20. stoleti v druhem desetileti stoleti 21. 8)

Jinak abych se ti jenom nesmal.....prosel sem par rad na forech a vetsinou pomahaji uzke kleste, pripadne pinzeta a podebrani kouskem plechu ci velmi plochym sroubovakem. Pripadne silnejsi drat a udelat si z nej hacek a kazetu vylovit. Jinak sam bych to asi resil rozebranim. Vytahnout to radio neni problem.
Dedek323

#3 Příspěvek od Dedek323 »

tak mam z devadesátých let spoustu kazet a od te doby jsem je nepouzil, tak jsem byl zvedavej :-)
jinak dik za radu, uz jsem koukal jak to vyndat, zkusim nejdriv něco tenkyho podebrat a uvidim, kdyztak vyndam radio
Odpovědět