Zdarec, mám takovej problém, kterej už mě docela dost sere.
Při přejezdu sebemenší nerovnosti se zezadu ozývá jako klepání (připomínající např. uvolněnou lékarničku). Je to spíš z pravé strany. V servisech se vše prohlédlo a nic uvolněné nikde není. Vyměnili se silenty nápravy, uložení tlumičů, drzáky stabu, prostě vše... a pořád to dělá. Už si nevím rady..
Budu vděčnej za jakejkoliv tip, E36
Dík!
PS: Hledal jsem něco užitečnyho, ale nic tu nebylo, tak jsem to založil.
Zkoušel jsem s ní cloumat a ani se nehla. Zvuk je slyšet fakt při jakékoliv nerovnosti, i malých, stačí i pár zalátovaných děr na silnici. Je to fakt hrůza.
Já právě všechno co šlo tak nějak líp vymění, od silentů až po držáky a tak jsem vyměnil. Už tam nic jakože takovýho není... možná to bude nějaká blbost... jenže jak to najít.. :/
Divné, to stejné jsem zažíval taky, ale výměna uložení zadních ramen pazvuky minimalizovala skoro na nulu. A občas nějaký ten bouchanec přisuzuju té plastové desce, co je na ní lékarna a pod ní baterka. V kufru napravo.
Je to fakt zvláštní no, všechno co šlo, tak se vyměnilo a nic :/ Jo ten plast a tak jsem zkoumal dost, ale nepřijde mi, že by měl tendenci mlátit, drži tam slušně a malý nerovnosti to myslim nerozhážou...
Snad jen zkusit vše, včetně rezervy oddělat a zkusit to no.
Zkus sedačky, ty taky dost často dělaj bordel.Já to taky řešil, vyndaval jsem z auta postupně věci a sledoval jestli to dělá nebo ne.Je to pakárna, já slyšim u auta i trávu růst, takže když se něco ozve, tak z toho nemůžu spát
To jsme na tom stejně, vždycky něco uslyším, tak hned zltumím rádio a poslouchám, kde se co šustne a pak jsem z toho vynervenej
Asi jo, asi všechno vyházím a uvidí se!