Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kde dokážou levně sundat folie z oken? (Praha)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rakeesh

#1 Příspěvek od rakeesh »

nemate nejakej tip? vazne se mi to nechce delat, myslimze to bude docela pakarna a zustane na sklech lepidlo. Potreboval bych sundat folie ze vsech bocnich oken a ze zadniho. Koupil jsem to s nima a nelibi se mi to.

Zkousel jsem nekolik firem, poprve cena 1500 a u druhe cena 4000, je to mozny?

diky za tipy!
lp

#2 Příspěvek od lp »

Stržení je jednoduché ,ale jak píšeš zůstane na sklech lepidlo. Já to dělal acetonem, ale byla to pakárna.Je na to sprej(odstraňovač silikonu) pak to jde dolů pěkně.
rakeesh

#3 Příspěvek od rakeesh »

lp píše:Stržení je jednoduché ,ale jak píšeš zůstane na sklech lepidlo. Já to dělal acetonem, ale byla to pakárna.Je na to sprej(odstraňovač silikonu) pak to jde dolů pěkně.
diky, mrknu po tom, ale stejne bych to radsi nekomu prenechal, nechce se mi s tim patlat.
Ondra23

#4 Příspěvek od Ondra23 »

Taky jsem to nechával sundavat. Sám bych se dotoho bez tech přípravků na odstranění lepidel nepouštěl od acetonu ti bude smrdět celý auto a budeš se stim babrat celej den a budeš akorát naštvanej. Normální cena je kolem 1500,- a trvá jim to max 2 hodiny a řek bych že za ty prachy to stojí když sem viděl jak se tam stim ten chlápek sere tak sem mu je pak rád dal. Já si to nechal sundat tady http://www.sunshield.cz/ konkrétně ve Staré Boleslavi je to kousek od prahy a super přístup. Akorát je třeba se objednat a co sem mluvil s pánem tak nemaj teď v létě moc čas.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od paveld »

Loni jsem to dělal, zkusil jsem všechny možný ředidla a čističe, odstraňovače lepidel, acetonem to šlo, ale dost obtížně a pak mě napadl odlakovač na nehty - s nim to šlo dolu skoro samo.
gsicbr

#6 Příspěvek od gsicbr »

já jsem to sundaval horkovzduškou a toho lepidla tam zůstalo minimum. Čas něco kolem 2 hod. Takže v klidu.
rakeesh

#7 Příspěvek od rakeesh »

diky vsem za tipy, zkusim tu Starou Boleslav a dam kdyztak vedet.
Tompo

#8 Příspěvek od Tompo »

Mě šlo lepidlo dobře dolu NITREM.
Cisi

#9 Příspěvek od Cisi »

gsicbr píše:já jsem to sundaval horkovzduškou a toho lepidla tam zůstalo minimum. Čas něco kolem 2 hod. Takže v klidu.
Přesně tak, taky jsem to sundaval za pomoci horkovzdušky a lepidla tam zbylo opravdu málo a s následným vyčištěním pomocí ředidla jsem neměl problém. Asi záleží jaké jsou na autě folie. Nicméně pokud jsi aspoň trochu zručný, tak by tohle neměl být problém ;-)
Odpovědět