Ahoj, zajímalo by mě, z jakého důvodu se může stát, že má auto v TP zapsanou jednu barvu celé karoserie, ale v reálu je auto lakované dvěma barvami. Spodní půlka auta po zhruba boční lišty např. modrá a zbytek nahoru zelená.
Nezlob se na mě, ale co je tohle za otázku? Jak to asi máme vědět? Čekáš odpověď, neboj, není to bouračka, minulému majiteli se to tak prostě líbilo? To ti tu přece nikdo neřekne, leda by měl křišťálovou kouli.....
No, takhle je to uplně ok. Nečekám, že má někdo křišťálové koule. Post ve stylu "může to tak být protože styl/dělá se to když na auto spadne bourací koule" je to, co mi stačí. Díky
To je podle mě pěkná ptákovina, tahle informace. Dneska běžně značky nabízí za příplatek střechu v jiné barvě než zbytek karosérie. Přece když si objednám modrou fábii s bílou střechou, tak v techničáku nebude napsáno barva bílá
já slyšel že se to bere podle největší části...to je kastle (rám) . Kdysi jsem to řešil s kámošem co měl harlekýna od VW, kterej je jak omalovánky, ale základ je žlutej....
barva se bere ta, která na autě převládá .... tak jak bylo napsáno výše. Řešil jsem to na firemních autech, když se dělala celoplošná reklama (polep).
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
No jako proč né, taky u nás na vesnici jezdí jakési VW Polo, které má každý díl karoserie (bez nadsázky) v jiné barvě.
Zkuste se ale prosím trochu odvázat a napsat, co by vás napadlo, kdybyste viděli auto, co je po kliky laguna-grün a od klik nahoru avusblau. Dyť se to k sobě ani nehodí ty barvy...
vita11 píše:Huska: I u reklamních celopolepů se to musí řešit?
ano .. jedno neprošlo to technickou prohlídkou (tak se to řešilo u všech) a údajně hrozila i pokuta při zastavení policií.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d