Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 320d, stav podle fotek?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
reddwarf

#1 Příspěvek od reddwarf »

Ahoj klubáci!

Kámoš si chce kupovat E46 320d kombi. Konkrétně toto: http://auto.bazos.cz/inzerat/33310842/B ... r-stav.php

Prý už to byl projíždět, hledal korozi, byl i s tím v servise - podle všeho je auto v pořádku. Mně se ale zdá, že přední kapota dost nelícuje. Vy to máte asi více v oku. Může jít o bouračku? Popř. co byste ještě doporučili, co prohlédnout?

Díky!
reddwarf

#2 Příspěvek od reddwarf »

PS: teď mi ještě dal vědět, že právě vpředu na haupně mezi ledvinkami byly drobounké ťupky rzi (jako jediný viditelný nedostatek)... co si o tom myslíte?
Sonny

#3 Příspěvek od Sonny »

Ty fotky jsou dost maly, ale jo, ta kapota nejak nelicuje. Taky barva pravy predni blatnik vs. ten maly dil pod svetlem... A jeste se mi nezda barva leva strana predni blatnik + ridicovy dvere vs. zadni dvere a blatnik.
reddwarf

#4 Příspěvek od reddwarf »

Díky, podle servisky z VIN jsme reálný nájezd odhadli na 350t+ km, takže z toho stejně sešlo.
Odpovědět