Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
FSC 1B kód s D+CAN
nactu, vygeneruju kod... Jsem z prahy, na cene se nejak domluvime, kdyztak petkowo@email.cz nebo PM
nejde o to, že někdo uvolnil generátor. Ale o to, že si musíš koupit kabel, nainstalovat SW, rozchodit to. Takže tomu věnuješ čas a pak rád pomůžeš i jiným, kteří to třeba nesvedou, ale i těm kteří by to dokázali, ale je pro ně jednodušší to nechat na jiných. A prostě si za to něco necháš. Navigace dělám dlouho a žádný balík jsem na tom nevydělal, dělám to pro zábavu a abych pomohl.
Pokud se Ti nelíbí, že za to musíš platit, tak to vezmi třeba takto. Zdědíš dílu s heverem a kompletním vybavením, takže dle Tvé logiky otevřeš servis a všem budeš dělat kompletně vše zdarma. Přijde Ti to logické? Mě ne...
Pokud se Ti nelíbí, že za to musíš platit, tak to vezmi třeba takto. Zdědíš dílu s heverem a kompletním vybavením, takže dle Tvé logiky otevřeš servis a všem budeš dělat kompletně vše zdarma. Přijde Ti to logické? Mě ne...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jasný, můj dotaz zněl, jestli to jde s D+CAN kabelem. Informace se různí, někdo tvrdí, že mu to jde, většina, že to hází chybu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic