Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zjistovani historie podle VIN

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
FenixCZE-INT04

#1 Příspěvek od FenixCZE-INT04 »

Ahoj, nevim, jestli se to tady uz neresilo (a divil bych se, kdyby ne) ale nic sem nenasel. Takze se chci zeptat.
Neni tady nejaka dobra duse, kdo by byl ochotnej treba za flasku vyjet par VIN kodu, jak na tom sou servisni zaznamy a ujety km?

Diky
Lucifer

#2 Příspěvek od Lucifer »

Taky jsem zjišťoval v BMW za jedno VIN 500Kč, nikdo jinej mi nepomohl :(
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mike-ee »

Ja když jsem byl v servise s autem tak mi jedno auto nasel jen tak, nic nechtel a rekl mi co jsem potřeboval.
eagle

#4 Příspěvek od eagle »

Bmw ma centralni evidenci POUZE zarucnich servisnich zásahu... klasicke servisy lze zjistovat jen u opravcu kde byly servisy provadeny... takze..? Toho stejne moc nezjistis ani za petikilo... by me zajimalo kdo takovej blabol vypustil...
Lucifer

#5 Příspěvek od Lucifer »

Tak pokud máš auto z DE kde bylo servisováno jen u BMW tak je potom dobrý vědět co kdy na autě dělali. V servisce to stejně napsaný není, 500kč po mě chtěli v DyCom group že mi zjistí servisní historii u BMW
Odpovědět