v tohmle případě asi půjde o chybu.. ale co se olejů týče.. opravdu jsou rozdílné co se zemí týče.. hlavně je ale rozdíl v intervalech.. v americe jsou třeba poloviční.. jestli se nepletu.. čína a rusko maji ještě mín.. je to podle kvality paliv..vita11 píše:gsicbr: ono bude docela rozdíl, jestli do toho leješ nějakou sračkovou naftu, což je něco jako porušení podmínek v návodu k obsluze, a nebo jestli měníš olej častějš než je předepsané, což je v podstatě nadstandadní údržba
teď jsem se ještě díval na německé stránky castrolu a tam mě to vyhodilo přesně toto .... zajímavé, že pro každou zemi doporučují jiný olejnocarret píše:koukal jsem na origo pixlu co jsem dostal na dolévání (nemusel jsem dolít ani kapku) tak SAE 5W30 takže to vidím na tohle:
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
118d F20 N47 - první výměna oleje
-
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se na Česko, Německo, Belgii, Maďarsko, Turecko, na nocarretovo auto, na moje auto a pokaždé mě to vyhodilo jinou kombinaci olejů ... to mě uplně na chybu nepřipadá ... pochopil bych to u těch Turků (jiné podnebí), ale proč máme my všichni tady v podstatě ve střední Evropě jiný olej, to moc nechápu. Jedině že by kvalita paliv..??
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine