Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Diagnostika, kódování, programování Mentuli - BMWDiag.cz
- DonyR1
- Klubové ID: 3714
Super doporučuji!! Měl jsem problém s aktivním řízením, oprava u Pana Jalového trvala pět minut na počkání, jinde chtěli auto hned na týden nechat....... dále sem si navymýšlel zapnutí skrytých funkcí v podobě mp3, sklápění zrcátek dálkou atd atd a za to vše chtěl směšných 1000kč.... Dělám taky auta a osobně bych za to chtěl mnohem víc... jen tak dál:-) Rád vás znovu navštívím.
Po velice kratke predchozi domluve (stejny den) BMWDIAG.CZ stihl begem nekolika malo hodin sithli prehrat CIC firmware/nakodovat mnou nabastleny CIC retrofit do 2004 E60, upravit menu, zprovoznit novy update map, zmenit tlacika na A/C LCI Panelu (rozjelo se mi tlacitko klimy), dokodovat spoustu featur a to vse na parkovisti jen tak po ceste. Cas jsme vyplnili tlachanim o BMW techu, kdyz tak nad tim prmyslim tak chybel jenom hrnek kafe, ale nebyl cas
. V prubehu jsme narazili na par malych road-blocku ktere byli v kratke dobe ostraneny aniz by me zevsedivel jediny vlas. Diagnotiku si delam jako amater sam ale pro vyssi kodovani MUZU BMWDIAG.CZ NAPROSTO DOPORUCIT! SUPER PRISTUP a cena rozumna. Nevahal bych se s nimi jit do dalsich uprav, Combox retrofit vidim jako dalsi akci 
Tak jeste jednou diky!
M.

Tak jeste jednou diky!
M.
Kdyz si muj servisak nevi rady, volam Mentulimu-u nej totiz slo zatim vyresit vsechno. Stejne tak i v tomto pripade, kdy jsem z nicehonic prisel o navigaci a baterka se zacala rychle vybijet. Mentuli auto napichnul a sel najisto do kufru: diky silnym destum jsem misto rezervy vozil solidni rybnicek, ve kterem plaval mpm modul a krabicka parkovacich senzoru... krabicku s parkovacima senzorama jsme jeste rozchodili, mpm modul mi Mentuli objednal novy. Jako bonus kompletni diagnostika auta a odhaleny nefunkcni volnobezny ventil, takze jsme menili i ten...
Me velke diky za ochotu a profesionalni pristup!
Me velke diky za ochotu a profesionalni pristup!
Dneska jsem měl možnost navštívit p. Jalového v jeho profesionálně vybavené dílně. Můžu jenom s radostí konstatovat, že je to opravdový profesionál a nadupaný borec
Vřele doporučuji všem majitelům BMW. Na mé E61 nastavil snad všechno co jen šlo a během 5min. opravil nefunkčí webasto. Moc mu tímto děkuji a určitě jsem u něj nebyl naposled. Jen tak dál.

-
- Klubové ID: 3579
Jarin Jalový néni špatné borec,ale mé teho hafo,ale domluva je vždycky,o prázdninách mi "tahal dráty" na e39 pro tempomat protože sem si dával tlačítka na volant a za 2000kč to ještě stačil u sebe v Jarošově opravovat jiné věci jako centrál na klíčích.
dnes mi dělal v Brně zpětně nahrál euro3+denní lichty za 500kč.
příští týden mi zavolá či napíše ohledně natažení "drátů" od krabiček na nápravách k jednotce či ke světlům ńechal sem totiž "překopat lichty z halošů na bixáče" od Daugheena.
dnes mi dělal v Brně zpětně nahrál euro3+denní lichty za 500kč.
příští týden mi zavolá či napíše ohledně natažení "drátů" od krabiček na nápravách k jednotce či ke světlům ńechal sem totiž "překopat lichty z halošů na bixáče" od Daugheena.