Instalace tempomatu na moji e91 probehla a vse funguje jak ma Komunikace v poradku, jakekoliv problemy pan Jalovy vyresil a navic si pro auto prijel az ke mne do prace a zase ho pak hotove vratil zpet. Diky!
Ahoj lidi, našel jsem zde nicky několika členů, kteří mají kódovat (aktualizace SW a on/off funkcí) ale na SZ nereagují, nevím zda jsou ještě zde aktivní. Nevíte o někom v Praze a okolí, případně Plzeňsko ?
Super doporučuji!! Měl jsem problém s aktivním řízením, oprava u Pana Jalového trvala pět minut na počkání, jinde chtěli auto hned na týden nechat....... dále sem si navymýšlel zapnutí skrytých funkcí v podobě mp3, sklápění zrcátek dálkou atd atd a za to vše chtěl směšných 1000kč.... Dělám taky auta a osobně bych za to chtěl mnohem víc... jen tak dál:-) Rád vás znovu navštívím.
Po velice kratke predchozi domluve (stejny den) BMWDIAG.CZ stihl begem nekolika malo hodin sithli prehrat CIC firmware/nakodovat mnou nabastleny CIC retrofit do 2004 E60, upravit menu, zprovoznit novy update map, zmenit tlacika na A/C LCI Panelu (rozjelo se mi tlacitko klimy), dokodovat spoustu featur a to vse na parkovisti jen tak po ceste. Cas jsme vyplnili tlachanim o BMW techu, kdyz tak nad tim prmyslim tak chybel jenom hrnek kafe, ale nebyl cas . V prubehu jsme narazili na par malych road-blocku ktere byli v kratke dobe ostraneny aniz by me zevsedivel jediny vlas. Diagnotiku si delam jako amater sam ale pro vyssi kodovani MUZU BMWDIAG.CZ NAPROSTO DOPORUCIT! SUPER PRISTUP a cena rozumna. Nevahal bych se s nimi jit do dalsich uprav, Combox retrofit vidim jako dalsi akci
Kdyz si muj servisak nevi rady, volam Mentulimu-u nej totiz slo zatim vyresit vsechno. Stejne tak i v tomto pripade, kdy jsem z nicehonic prisel o navigaci a baterka se zacala rychle vybijet. Mentuli auto napichnul a sel najisto do kufru: diky silnym destum jsem misto rezervy vozil solidni rybnicek, ve kterem plaval mpm modul a krabicka parkovacich senzoru... krabicku s parkovacima senzorama jsme jeste rozchodili, mpm modul mi Mentuli objednal novy. Jako bonus kompletni diagnostika auta a odhaleny nefunkcni volnobezny ventil, takze jsme menili i ten...
perfektní práce
Radek Jalový je odborník, ví co a jak... dělal mi nějaké kodování na mé e46 plus nový soft v jednotce.. a tím jsem u něj neskončil.
Dlouho jsem tady u nás hledal takového člověka a konečně jsem našel.
Tímto mu moc děkuji
Dneska jsem měl možnost navštívit p. Jalového v jeho profesionálně vybavené dílně. Můžu jenom s radostí konstatovat, že je to opravdový profesionál a nadupaný borec Vřele doporučuji všem majitelům BMW. Na mé E61 nastavil snad všechno co jen šlo a během 5min. opravil nefunkčí webasto. Moc mu tímto děkuji a určitě jsem u něj nebyl naposled. Jen tak dál.
Jarin Jalový néni špatné borec,ale mé teho hafo,ale domluva je vždycky,o prázdninách mi "tahal dráty" na e39 pro tempomat protože sem si dával tlačítka na volant a za 2000kč to ještě stačil u sebe v Jarošově opravovat jiné věci jako centrál na klíčích.
dnes mi dělal v Brně zpětně nahrál euro3+denní lichty za 500kč.
příští týden mi zavolá či napíše ohledně natažení "drátů" od krabiček na nápravách k jednotce či ke světlům ńechal sem totiž "překopat lichty z halošů na bixáče" od Daugheena.
Tak mladej a šikovnej člověk. Je to hodně smutné....
Budiž mu země lehká a snad se dostane do BMW ráje... kde bude líp.
Jeho rodina musí bejt z toho hodně špatná a snad to vše zvládnou.
Odešla kapacita z BMW světa.
prý se oběsil ale to sou jen spekulace a drby z druhé ruky, a vlastně to ani není duležité, Radek již není mezi námi a kurevsky mě sere že to nejde vzít zpět,
proto prosím každého kdo Radka (Mentuliho) znal at za něj zapálí svíčku a dá si pořádnýho panáka, ten kluk si to zaslouží.
nechce se mi tomu věřit ... upřímnou soustrast všem blízkým
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Hodne blizkej kamarad. Dneska jsem se to dozvedel. V patek okolo 17te jsem mu volal a kdyz mi to nebral, myslel jsem ze uz ma vikendovej plan
Bude chybet nejen jako sikula okolo BMW. Neco jsme spolu zazili