Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
snejk opravy + elektrika
-
Snejk
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Vstriky, svicky, odvetrani, brzdy,pridavna vodni pumpa, chladice, prevodovka ko, rozvodovka nacata a vstup dozadniho diferaku ko... Ve 130 000km slusna sbirka marnosti. Ale auto spis slouzi na vikendove vyjizdky a na delani hezkeho zatisi v garazi, na nejaky velky jezdeni to neni tak to snad chvili pojezdi jeste
.
tak při takovéto funkci zmíněného automobilu je to celkem veliká porce závad vzhledem k tomu nájezdu... A to to ani neni ropaSnejk píše:Vstriky, svicky, odvetrani, brzdy,pridavna vodni pumpa, chladice, prevodovka ko, rozvodovka nacata a vstup dozadniho diferaku ko... Ve 130 000km slusna sbirka marnosti. Ale auto spis slouzi na vikendove vyjizdky a na delani hezkeho zatisi v garazi, na nejaky velky jezdeni to neni tak to snad chvili pojezdi jeste.
-
scuderia
- Kontaktovat uživatele:
Snejk mi menil na E60 550i gufera (na volnobeh to uz priserne dymilo...). Slo to aj bez demontaze motoru. Maximalna spokojnost. Po dobu opravy k dispozicii nahradne vozidlo. Super pristup, bol som upozorneny na nejake dalsie uniky oleja na ktore tento motor trpi. Nabuduce necham motor dat von a kompletne pretesnit. Mimo to mi rozchodil denne svietenie na E60 prefacelift.
Mozem len a len doporucit.
Mozem len a len doporucit.
Bude lepší se u něj stavit osobně, telefon mu zvoní skoro pořád, takže se mu prakticky nedovoláš. Hlavně mu nepřejeď při příjezdu ty malé mechanikykleen píše:Mohl by mi někdo poslat tel. číslo na snejka do SZ, případně i adresu, kde sídlí? Moc by mi to pomohlo
Jinak nějak takhle si představuju Snejkův telefon po ránu
https://www.youtube.com/watch?v=zGl796352RI
Děkuji srdečně Snejkovi za minulý týden.
Sedmička mě zas trolila jak prase takže jsem to vzal ke Snejkovi na hulváta, nicméně jsem byl vlídně přijat a Snejk and his melody boys, za pomoci kočiček, vrátili život pod kapotu mé motokáry.
Skvělá práce, děkuji převelice a kocourek nechť odpočívá v pokoji
Sedmička mě zas trolila jak prase takže jsem to vzal ke Snejkovi na hulváta, nicméně jsem byl vlídně přijat a Snejk and his melody boys, za pomoci kočiček, vrátili život pod kapotu mé motokáry.
Skvělá práce, děkuji převelice a kocourek nechť odpočívá v pokoji
Zdravim fandy BMW,
nedávno jsem koupil e70 4,8i v M-paketu (při koupi jsem zjistil, že ta bestie ma Remus) a ač má servisní historii, rád bych ji nechal okouknout odborníkem na slovo vzatým.
Auto si samo říká o výměnu brzdovky + bych chtěl vyměnit všechny oleje, atp., +co bude ještě třeba.
Jelikož jsem od Prahy a vidím, že Snejk je výhra, mohl by mi, prosím, někdo napsat do SZ adresu, abych mohl za ním skočit + časy, kdy bych ho teoreticky zastihl? Někde jsem snad i četl, že sídlí u Kunratické spojky.
Děkuji za každou odpověď
nedávno jsem koupil e70 4,8i v M-paketu (při koupi jsem zjistil, že ta bestie ma Remus) a ač má servisní historii, rád bych ji nechal okouknout odborníkem na slovo vzatým.
Auto si samo říká o výměnu brzdovky + bych chtěl vyměnit všechny oleje, atp., +co bude ještě třeba.
Jelikož jsem od Prahy a vidím, že Snejk je výhra, mohl by mi, prosím, někdo napsat do SZ adresu, abych mohl za ním skočit + časy, kdy bych ho teoreticky zastihl? Někde jsem snad i četl, že sídlí u Kunratické spojky.
Děkuji za každou odpověď