Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
snejk opravy + elektrika
Panove, psal jsem snejkovi meil, ale zeptam se radeji jeste tu :] U Z3 coupe mam prervany draty u dveri kufru (ty draty jsou na horni strane u pantu) - dost odchazely i na e39 a e46 co vim. Potreboval bych to opravit. Samozrejme v 90% se to resi pajkou a pripajenim tech roztrhlych dratu, ovsem nejsem si jist, jestli je to zrovna nejelegantnejsi a nejlepsi zpusob. Jsem klidne ochotnej vymenit ty kabely cely. Ovsem jednak chci vedet, co me ceka a jednak to chci mit uz hotovy
nevim, jestli u z3 coupe (bude nekdo vedet? :]) jsou ty draty od pojistkovy skrine vcelku az do dveri kufru, nebo zdali se nekde vyskytuje nejaky konektor, ktery by ten drat rozdeloval (jedna cast pak pujde napr na svetla, druha na central, sterac, atd.). Je fakt, ze pokud by to bylo vcelku, asi si vymenu rozmyslim pac to neni na odpoledne
Kazdopadne, tak ci tak. Je snejk ta spravna osoba? Nebo se venuje spis jen diagnostikam, odemknuti funkci, atd? Za telefon do SZ se zlobit nebudu a taky se v pripade, ze by snejk nebyl ta prava osoba na muj problem, zlobit nebudu za nejaky kontakt na nekoho, kdo by mi mohl pomoci. Diky
tak pánové fakt hezký, když někdo umí. V sobotu večer přijel malý velký muž a mrkal jsem jak na cedník, vše dle hesla veni vidi vici - přišel jsem, uviděl jsem, zvítězil jsem ... co tenhle borec zvládne z diagnostikou.. je pěkný sledovat někoho při práci když buď umí nebo to prostě vyřeší aby to šlo
)))
-
hurvajs77
- Klubové ID: 2855
musím pochválit kolegu mistra Snejka a to konkrétně člena morycz. Včera jsem přebíral renovovaná a upgradovaná světla na svém autě.
I když světla nebyla nijak strašném stavu, nechal jsem je vyčistit a rozleštit. Zárověň se delal upgrade parabol a čirých čoček G4 Evo spolu s 55W ballastem. To vše v kombinaci Dynamic Xenon.
Práce naprosto precizní, světla jako nová a brutální rychlost (1 den práce). Cena více než luxusní. Svítivost brutální.
Když jsem je včera v podvečer přebíral, resp. celé auto (bylo i na servisu u Snejka), tak jsem z těch světel normálně uchcával. Svítí to jako protržená kurva. Dle luxmetru je svítí světla skoro 4x silněji. Při vlastní jízde v pološeru (ještě nebyla možnost jet mimo město a v noci) je rozdíl více než markatní.
Takže za mě pochvala před nastoupenou divizí a to nejem členu morycz, ale i Snejkovi a jeho lidem.
Jen tak dál pánové... :-)
I když světla nebyla nijak strašném stavu, nechal jsem je vyčistit a rozleštit. Zárověň se delal upgrade parabol a čirých čoček G4 Evo spolu s 55W ballastem. To vše v kombinaci Dynamic Xenon.
Práce naprosto precizní, světla jako nová a brutální rychlost (1 den práce). Cena více než luxusní. Svítivost brutální.
Když jsem je včera v podvečer přebíral, resp. celé auto (bylo i na servisu u Snejka), tak jsem z těch světel normálně uchcával. Svítí to jako protržená kurva. Dle luxmetru je svítí světla skoro 4x silněji. Při vlastní jízde v pološeru (ještě nebyla možnost jet mimo město a v noci) je rozdíl více než markatní.
Takže za mě pochvala před nastoupenou divizí a to nejem členu morycz, ale i Snejkovi a jeho lidem.
Jen tak dál pánové... :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex