Já jsem ho navštívil kvůli instalaci DRL modulu na upgradovaná světla od caknakise a daudgena, ale nakonec jsem se ještě nechal "přemluvit" na funkci fadeoutu, jako to mají Fkové řady

No a k věci.. na videu je vidět kombinace zásahů výše zmíněných borců:
http://www.youtube.com/watch?v=TdrYSQ23KEc
S odemknutím auta/otevřením dveří se rozsvítí kroužky na nízkou intenzitu - v noci je to paráda na parkovišti.
Při nastartování(resp. otočení klíčku do 2. polohy) se automaticky rozsvítí kroužky na max. intenzitu - pro denní svícení bez zadních světel.
Při otočení ovladače na parkovačky se rozsvítí kroužky na nízkou intenzitu + zadní světla.
Při otočení ovladače na potkávací světla zůstanou kroužky ve stavu nižší intenzity (kvůli oslňování v noci) a rozzáří se xenon.
A finále - když zamknu auto, spolu s interiérem postupně pohasínají kroužky. (na videu se efekt trochu seká, mobil to nedokáže zachytit)
Falcon mi vše ukázal na fotkách, viděl jsem i pár foto jeho oprav spojů u ABS jednotek a ani se nedivím, že tolik odchází. :/
Nicméně já jsem spokojený, nikoho s AE v noci neoslňuju a přesto suprově vidim, ještě jednou díky!