Snejk píše:NE, NIKDY JSEM ZADNOU NAFTU NEMEL, NEMAM A NIKDY, NIKDY MIT NEBUDU..... to radsi tu elektriku
tak jaké naftové auto Snejkovi vyberem?
Tak já bych to viděl na nějakou 530d/535d a hlavně e61 - do kombi se vleze víc králíků/kočiček a výbava ať maj komfort apoň někdo bude spokojený, když už ne ten co bude cálovat servis.
Ahoj ... mám podobný problém u X5 E70 35D . Za jízdy třeba u rychlosti 50km/h sešlápnu plyn - chci zrychlit a motor chcípne. musim zastavit , vypnou a zapnout klíček a auto normálně nastartuje a jede , ale jakmile chci zase prudčeji zrychlit - zase chcípne za jízdy ... diagnostika u kámoše ukázala nějaký problém na druhém vstřiku - myslíte že by to mohlo být tím ?? Díky za radu
FildaR píše:Ahoj ... mám podobný problém u X5 E70 35D . Za jízdy třeba u rychlosti 50km/h sešlápnu plyn - chci zrychlit a motor chcípne. musim zastavit , vypnou a zapnout klíček a auto normálně nastartuje a jede , ale jakmile chci zase prudčeji zrychlit - zase chcípne za jízdy ... diagnostika u kámoše ukázala nějaký problém na druhém vstřiku - myslíte že by to mohlo být tím ?? Díky za radu
...podobne sa chovalo i moje no po čase sa to zhoršovalo natoľko, že som to musel riešiť...
FildaR píše:Ahoj ... mám podobný problém u X5 E70 35D . Za jízdy třeba u rychlosti 50km/h sešlápnu plyn - chci zrychlit a motor chcípne. musim zastavit , vypnou a zapnout klíček a auto normálně nastartuje a jede , ale jakmile chci zase prudčeji zrychlit - zase chcípne za jízdy ... diagnostika u kámoše ukázala nějaký problém na druhém vstřiku - myslíte že by to mohlo být tím ?? Díky za radu
...podobne sa chovalo i moje no po čase sa to zhoršovalo natoľko, že som to musel riešiť...
No právě že se to zhoršuje ... je to stále častější . A co jsi s tím měl ?? Jaká byla závada ?
...to je téma zase todle....nebo spíš fórum.... ...
..místní dráb všem jasně nařídil jezdit jen s benzínem..tak proč sem furt píšete hovadinky typu nesmysl století=bmw v naftě (omyl lidstva, podauto)...
....to se mě líbí když ve všech možnejch příspěvcích vidim ikonku největšího maséra...kterej si servítky nebere a jasne vsechno co je nafta pořádně tazateli pohaní...
...stačilo by jen poradit bez tý vomáčky vokolo...dyť už sme to tady a i jinde všichni slyšeli pořád dokola........toto je fórum..slušné fórum a ne buzerplac...ty vendo jeden