No přesně, neni to zlý, ale pak si zase říkam, je celkem vtipný pustit do benzínovejch vstřiků 12000,- když na to vlastně jen startuju ale jako cajk, je třeba, tak se nedá svítit. Hele kilometry jsou velký a to tomu taky nasvědčuje - 385000km...moje X5 je česká, podle servisní historie by to mohlo sedět. Kupoval jsem to s 350tkm..a v tu chvíli jsem věděl, že to nidko nestočil, páč by to jinak mělo 200 takže raději českou s 350 než dotaženou z němec s 200 na budíku najeto mají hodně všechny naše auta...jen zřidka to ale některý má opravdu ma budíku..a neřekl by jsi to do toho auta, kdybych to stáhl na 200, tak tomu bude každej věřit, ale to se prostě nedělá
Pokud koupis novy vstriky a problem bude vyresen tak myslim ze uz na benzin nebudes jenom startovat,ale jednou za cas to svizneji projedes jak psal Meda.Nebo jestli mas Lucifera pri ruce tak zkusit vycistit,otazkou je co je pro tebe prioritou,bych chvilku bez x5 anebo mit v kapse pripadne usetrenych par tisic.
Nechci ti to tady zasirat OT,ale pri tvem najezdu by me celkem zajimalo co vse bylo delano na motoru,myslim ty klasicke mouchy n62,trubka,gufera ventilu,tesneni altiku,kolik zapalovacich civek apod.,ale pokud to pred tebou nemel nejaky zodpovedny clovek tak toho asi moc nevis.Jinak n62 je fantazie,nikdy jsem nic lepsiho nemel a asi ani z duvodu ekozmr.u mit nebudu.
Tak tak, to už pak člověk bude mít na paměti jinak to bylo braný s nadsázkou, samozřejmě budeme zkoušet co se dá...hele co bylo děláno a ne pořádně nevím, ale ta trubka nejspíš jo, páč to žádný problémy nedělá..cívky jsem všechny měnil preventivně já a nakonec jsem zjistil, že ty původni byly ok..ale jestli byly původní taky nevim...jinak jsem s tímto motorem taky spoky, sedmu jsem chtěl a i dál chci jedině s N62b44
Lucifer píše:SW se řešil v předchozí jednotce, můžu přehrát SW v týhle za novější.
Navíc jednotka je z 4.8is.
A Jaraxi, on má v autě N62 ty M62 tam to uspořádání motoráku je trochu jinak. Proto ten plyn asi vypadá jinak.
Navíc Matyáš s tím měl hovno práci když jen vyměnil vstřiky kabeláž a namontoval novou flašku do kufru. Nepředělával skoro nic. Proto to spíš vypadá jako ten původní landi.
A zase u tvýho plynu se mi nelíbí přívod na vstřiky tahanej předkem motoru. Estetičtěji to vypadá od reduktoru podél víka ventilů dozádu za motor a zpět do předu na lištu. Po nandání deklu tam nejde vidět hadice vedoucí pod dekl
neříkám že to Matyáš udělal špatně, předělávat plyn je vždy horší jak ho montovat znova,
tahat přívod zadem je nesmysl, zbytečně to prodlužuje hadice,každej centimetr hadice navíc je problém, u mě pod krytem taky nebude nic vidět, a u N62 to jde právě udělat ještě líp jak u M62, viz naše montáže 745tek.
kupovat vstřiky za 12k je nesmysl, kor u plynovyho auta, jezdít na benzín je taky nesmysl, bohatě stačí vyjíždět LPG do prázdna, tak to dělám vždy já, prostě jedu na LPG až LPG dojde, potom se začnu dívat po benzínce a natankuju, takže mezi každou nádrží najedu 10-50km na benzín, plus chvilku starty, ale mám webasto, takže na benzín to běží jen pár sekund.
u Fabie je to jasny, tam jdou vstřiky rychle do kytek, ale u BMW (tím nemyslím ///M) benzinovy nepřimovstřikovy vstřiky prakticky vůbec neodcházej.
pokud chceš mám tu cca 6 vstřiku na N62 a mužu ti je poslat na test, kdyby to tím bylo tak se na ně nějak vyrovnáme
Luceferovi doporučuju si koupit tester na vstřiky když se furt v něčem vrtá. http://www.uni-max.cz/tester-vstrikovacu-em276/d/
A já to dělam zase tak, že natankuju raději dřív, než dojde, abych na ten benzin jel co nejmín, když to tak beru zpětně, tak to bylo moc chytrý no byl bych vděčnej za půjčení
naprosto zbytečnej postup, máš starosti s tím myslet furt na to kdy to dojde a ruznym stylem to dojde v různých km, takže lepší jet, dobry, LPG došlo, někde natankuju, mezitím se motor krásně projede na benzín, stejně v tom benzínu projedeš prd. mě to udělá tak 1 nádrž na 15tkm, co to je?
Tak dnes odpo s Luciferem vstřiky ven, 2h ultrazvukováno a zase vstřiky zpátky.. O kousek je to lepší, na volnoběh to po chvilce běží perfektně a při mírně sešlápnutym plynu se to dá vytočit..jakmile šlápnu hodně, tak střílim..Ještě by to chtělo změřit tlak na liště, ale asi to teda budou vstřiky
Tak to je tak na brýle. Jsou tam usazeniny a chce to něco agresivnějšího co to rozpustí (aceton, atd..).Taky by to mělo být napojeno na elektriku a čistit i v otevřené poloze. https://www.youtube.com/watch?v=Baw_29n5vbM
počkej jak špičky?
jak jen ten rozprašovací konec? to je uplně k ničemu,
já čistím celý vstřiky, a chce to idealně mit očištěný, když mi pošleš adresu tak ti je po novym roce pošlu
Pořád přemýšlím, jestli má cenu zkoušet a investovat do profi ultrazvuku a nebo rovnou vzít jiný vstřiky...abych nedal třeba trojku za čištění a pak stejně 12 za nový
stolici si nechte na záchodě, stačí drátky a baterka 12V, i ta jarová voda poslouží, mafrasol funguje líp.
starší stoprocentni vstřiky ti necham za 300kč kus