Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e83 vybijeni baterie, ježek to neni

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
horan

#1 Příspěvek od horan »

Zdravim.
Nesetkal se prosím někdo s vybíjením baterie u e83?
Manželce se cca po 4 dnech stani nepodaři již nastartovat. Sázel jsem na ježka, ale ten je zdravej. Postupným vytahovanim pojistek jsem se dokázal dostat z odběru 0.23A (po usnuti) až na 0.012A
Odběr způsobovalo:

pojistka 37 - ventilator chladicče (sahara měněna před 2 měsící za novou) cca 0.04A

pojistka 46 - panorama (tady nechapu proč žere proud) cca 0.09A

pojistka 41 - radio (byl tam napojeny "převaděč" dension, ktery jsem hnedka vyhodil a pote už bez spotřeby) cca 0,05A

Tu saharu asi hodim na reklamaci, ale netuším co s tou panoramou.
Tuší prosím někdo co tam žere, než zase zabiju spoustu času hledáním?
Děkuji za jakoukoliv radu
Pavel
horan

#2 Příspěvek od horan »

Tak koukam, ze to tu jede. :roll:
Mozna jsem se mel zeptat, jestli koupit benzin nebo naftu. To by tu bylo uz 15 stranek. :roll:
Crazy23

#3 Příspěvek od Crazy23 »

Benzín samozřejmě 8) :lol:
vlastnemec

#4 Příspěvek od vlastnemec »

Jojo benzín/ropa, e65/e60, x5/7er tam to vře :D

Tohle vlákno jsem přehlédl, ale stejně první otázka by byla co máš za motor a jestli ropu tak bych Tě směřoval na žhavení, kolikrát si to dělá co chce dál na věci co v autě nemají co dělat, jako neorigo alarm atd,... Tahle závada je fakt na pytel a poradil sis dobře, já bych to někomu strčil než neustále pozorovat a měřit co jak žere.

Jo ježkovi musíš dát mlíčko, třeba vyleze sám :D
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Pokud je panoramou myšleno ten kus zasklené posuvné střechy (šíbr), tak se podívej, jestli je správně dojetá na konec svojí dráhy. Tím nemyslím, že by jsi tam našel prst předchozího majitele, ale kousek větvičky nebo dobře vypasený chroust to dokáže zadrhnout. Takže otevřít a prohlídnout. Potom zase zavřít a to tlačítko po dojezdu podržet ještě asi ?? 3-5 sekund, aby systém pochopil, že tohle je doraz (konečná). Podobným stylem se "kalibrují" nedojetá okna ve dveřích - i v návodu to je popsané. Mě se to hledat nechce, zkus to dát naštudovat manželce. :D
horan

#6 Příspěvek od horan »

vlastenec: ježek je masožravec :lol: :lol: takže kousek klobasky mu nachystám.
Jinak je to 3.0D, ale myslím, že jsem odhalil ty žrouty (panorama,radio a sahara). Jen nevím jak na ně. Saharu už řeším. Pujde na reklamaci, radio vyřešeno a střechu jsem zatim odpojil.
jinak tam nejsou žadne dodělavky.

starML: ano myslím tu prosklenou střechu. Střecha je dovřena krasně, promazana,nezasekava se. Ale zkusim ji nějak zkalibrovat.
Odpovědět