Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Predni ochranny ram na X5?
Ma prosim nekdo zkusenost s ochrannym ramem na X5, e53 poface? Uz me nebavi si rvat vlasy pokazde, kdyz se nekdo prede mnou rozhodne bez pouziti zrcatek couvat a podobne..
Vim, ze estetika nic moc, ale jde mi ciste o prakticke pouziti.
Za tip co koupit a u koho budu vdecny.
Vim, ze estetika nic moc, ale jde mi ciste o prakticke pouziti.
Za tip co koupit a u koho budu vdecny.
- Přílohy
-
- ram.jpg (61.93 KiB) Zobrazeno 2089 x
Já ho měl, ale bohužel už si nepamatuju, odkud. Dělali ho "na míru" z trubek, leštili přede mnou - někde ve středních čechách, 5 let zpátky.
Vypadalo to slušně, ale blblo to s parkovacíma pípákama, tak jsem to nakonec prodal borci, co je vepředu neměl..
Rozhodně dej minimalismus - 1 trubka, zato ale tlustá /10 cm.
moje tehdejší foto..
Vypadalo to slušně, ale blblo to s parkovacíma pípákama, tak jsem to nakonec prodal borci, co je vepředu neměl..
Rozhodně dej minimalismus - 1 trubka, zato ale tlustá /10 cm.
moje tehdejší foto..
- Přílohy
-
- X5 s rámem
- 21 ram.jpg (103.25 KiB) Zobrazeno 2067 x
no ram na klokany je kravina, akorat to auto hyzdí, na poškození auta je pojistka, stejně ti pak nacouvaj do rohu nebo boku.
a nedej bože když ti tam skočí dítě, ten rám si na něm pochutná a ty si do smrti budeš vyčítat že třeba mohlo žít.
jeden kamarád servisák měl zákazníka s E53 s takovym šileným rámem co se musel vždy při výměně oleje zdemontovat
a nedej bože když ti tam skočí dítě, ten rám si na něm pochutná a ty si do smrti budeš vyčítat že třeba mohlo žít.
jeden kamarád servisák měl zákazníka s E53 s takovym šileným rámem co se musel vždy při výměně oleje zdemontovat

Souhlasím - dneska bych rám nedal ani na E53, natož na E70. Ale je to věc vkusu..JaraX píše:no ram na klokany je kravina, akorat to auto hyzdí, na poškození auta je pojistka, stejně ti pak nacouvaj do rohu nebo boku.
Nicméně nechápu, proč by se měl rám odmontovávat kvůli oleji? Jsou na to ve spodních mřížkách přímo montážní body a nahoře se to přicvakne k nosníku.. Od olejovejch věcí (filtr, vypouštěcí šroub) je to tak metr..
Kazdopadne cokoli bych tam namontoval, muselo by to mit homologaci, rucne ohybanou lesenovou trubku bych tam nedaval.Hanz píše:a nejsou tyhle ramy zakazane?
To Jeremyho jednoduche leseni by bylo ok, neco podobneho s homologaci bych uvital.
Stopro o tom jeste presvedceny nejsem, zalezi jestli neco minimalistickeho a schvaleneho pro provoz najdu.
//edit Don: Promaz