Jeremy píše:Asi tam máš LED žárovky a dal jsi je obráceně (levá-pravá). Některý typy svítěj jen na "správný místo", který se záměnou pootočí..
Je pravda že jsou tam ledky, ale jsou to ty které maj na všech stranách sloupec s cca 4-5ti diodkama, sloupců je tam dokola zhruba 6, takže podle mě svítí na všechny strany stejně ?
Nebo tyhle ledky, které tam jsou můžou sami o sobě způsobovat tenhle defekt světla ?
nebo do google dej "E70 angel eyes LED bulb".. ty žárovky (i patice) vypadají úplně jinak. Světlo z té žárovky musí být na milimetr přesně, aby svítilo do těch skleněnejch trubek. Tahle žárovka svítí všude kolem a zbytečně. A do trubek jde jen nějakej lom.
LED do starsich Angel Eyes MUSIA byt specialne vyrobene na tento ucel. Je to presne kvoli konstrukcii/umiestneniu svetlovodov k vonkajsim kruzkom. Je problem tam dostat tolko svetla, aby to vizualne aspon trochu podobalo Angel Eyes u E70 LCI - konstrukcia to jednoducho nedovoli. Ziadne riesenie za par dolarov z DX.com apod. nikdy nebude dobre fungovat. Ani starsie/lacnejsie alternativy nemaju dostatocnu intenzitu svetla.
Jedine obstojne riesenie su najsilnejsie modely od lidrov trhu: http://www.luxangeleyes.com/ https://www.e92-lighting.com/bmw-angel- ... -v10-128w/
Rozdiel medzi Lux a DTEC je okrem ineho v tom, ze DTEC su nastavene na max. intenzitu stale, tzn. nestlmuju pri zapnuti stretavacich svetiel.
Je to drahe, ale nevyhodis zbytocne peniaze nez dospejes k poznaniu, ze lacnejsie alternativy su neuspokojive.
Dalsia moznost je prerabka svetiel na nove kruzky napr. u tunajsieho uzivatela "Caknakis" alebo rovno vymena za LCI svetla (+ nutna vymena FRM modulu) - vsetko o dost drahsie.
Jeremy píše:Caknakis mi řekl, že o E70 přestavba kroužků nejde.
Takže tohle vyřeší jen koupení kvalitních ledek ? Nerad bych utratil 4 litry za žárovičky, který tam ve finále do těch větších ringů taky nepustí světlo.
Viz. moj prispevok vyssie. Toto "vyriesia" len LED navrhnute specialne pre BMW E70. Kup si LUX alebo DTEC podla odkazov, ktore som dal. Porovnaj si obrazky, co sa ti viac paci. Nedaj na doporucenia kupit nieco "lacnejsie" - nebudes spokojny.
Treba si zaroven uvedomit zakladne veci:
1. z dovodu konstrukcie, nikdy nebudu mat vonkajsi a vnutorny kruzok rovnaku intenzitu - je jedno aku ziarovku/LED pouzijes. Nikdy.
2. cim silnejsiu LED/ziarovku pouzijes, tym viac svetla bude vo vonkajsom kruzku, ale zaroven bude vo vnutornom kruzku ESTE viac svetla, tzn. ze slabe LED svietia uplne nedostatocne, ale paradoxne viac rovnomerne medzi kruzkami. Niektore najsilnejsie LED svietia tak, ze vonkajsi kruzok ma uspokojivu intenzitu, ale vnutorny svieti tak ako jedna ziariaca gula - prilis vela svetla a uz to nie je ani kruzok...
Opat je to dane konstrukciou predfaceliftovych Angel Eyes.
3. pri pohlade z uhla, alebo prilis blizkej vzdialenosti, vonkajsie kruzky ihned zanikaju - znova dane konstrukcoiu Angel Eyes u tychto rocnikov.
Ked to zoberies do uvahy, musis si urcit, ci pojdes do LED riesenia, alebo ti bude stacit obycajna H8 ziarovka, resp. jej viac biela verzia.
Ja sam mam v E70 starsi model LED od DTEC, pretoze sa mi paci, ked su stale na max. intenzite. a zaroven farba svetla je len 6000K a da sa lepsie zosuladit s xenonmi.
Jestli to žlutkama svítilo předtím normálně, tak je to tou LEDkou. jestli to dělá podobně na obou světlech, tak je to tou LEDkou.
Vrať tam žlutky a uvidíš
Jeremy píše:Jestli to žlutkama svítilo předtím normálně, tak je to tou LEDkou. jestli to dělá podobně na obou světlech, tak je to tou LEDkou.
Vrať tam žlutky a uvidíš
Já jsem právě auto čerstvě koupil, takže k tomu ani nemám origo žárovky, ale ten defekt je stejnej na obou stranách řekl bych i ve stejném bodě...
Uvidíme, objednám ty DTEC v10.
Jeremy píše:Jestli to žlutkama svítilo předtím normálně, tak je to tou LEDkou. jestli to dělá podobně na obou světlech, tak je to tou LEDkou.
Vrať tam žlutky a uvidíš
Já jsem právě auto čerstvě koupil, takže k tomu ani nemám origo žárovky, ale ten defekt je stejnej na obou stranách řekl bych i ve stejném bodě...
Uvidíme, objednám ty DTEC v10.
Tak sjeď do servisu, nech si tam za 100,- dát žlutky a máš klid.. navíc žlutky se taky dělaj už skoro bílý a svítí to v pohodě
Ještě jedna otázka mimo tyhle angely, na zadním víku kufru mi nesvítí ani jedna z těch vnitřních částí zadních světel, slyšel jsem že pro určité výbavy se tam ani ledky nedávali, takže jsou jen na okrasu + mlhovka, je to možné ?
sheverone píše:Ještě jedna otázka mimo tyhle angely, na zadním víku kufru mi nesvítí ani jedna z těch vnitřních částí zadních světel, slyšel jsem že pro určité výbavy se tam ani ledky nedávali, takže jsou jen na okrasu + mlhovka, je to možné ?