Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna krytů světel X3 E83
To máš tak zašlý, že přemýšlíš o výměně??? Pokud to nemáš rozbitý, určitě bych to neměnil......... A nevím tvou zkušenost s obchodem BMW Jakeš, ale v mém případě mi poslali špatné led diodové kruhy do světel.... Pánové uplně v pohodě, ochotný, slušný všechno, ale peníze jsem z nich dostával zpět skoro půl roku.......
- Kolafa
- Klubové ID: 3412
- Kontaktovat uživatele:
cau, nemam to zašlý, ale mam to poměrně dost poďubaný od kamínků a vyleštit to nejde, protože je to dost hluboký a vytvari to před rozsvicenym světlem takovej hnusnej kruh na tom plexiskle .....fischpis píše:To máš tak zašlý, že přemýšlíš o výměně??? Pokud to nemáš rozbitý, určitě bych to neměnil......... A nevím tvou zkušenost s obchodem BMW Jakeš, ale v mém případě mi poslali špatné led diodové kruhy do světel.... Pánové uplně v pohodě, ochotný, slušný všechno, ale peníze jsem z nich dostával zpět skoro půl roku.......
Kolafa píše:cau, nemam to zašlý, ale mam to poměrně dost poďubaný od kamínků a vyleštit to nejde, protože je to dost hluboký a vytvari to před rozsvicenym světlem takovej hnusnej kruh na tom plexiskle .....fischpis píše:To máš tak zašlý, že přemýšlíš o výměně??? Pokud to nemáš rozbitý, určitě bych to neměnil......... A nevím tvou zkušenost s obchodem BMW Jakeš, ale v mém případě mi poslali špatné led diodové kruhy do světel.... Pánové uplně v pohodě, ochotný, slušný všechno, ale peníze jsem z nich dostával zpět skoro půl roku.......
už sem se lekl že to řešíš jen proto aby to bylo hezčí..... To bych za to prachy jináč nedal.....