Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

R: Bluethoot k autoradiu

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Existuje nejaka nahrada za cyhbejici BT modul u radia MKIV ?
Koupil jsem auto s Parrotem LS3200, ale nejde to sparovat, co jsem se docetl asi nejaka chyba, kde by melo stacit odpojit od central a prehrat soft, ale mit dasli krabicku nekde v interieu je divne.
vlastnemec

#2 Příspěvek od vlastnemec »

Mrkni jestli máš dotažené kabely e53 měly natoženo spousty kabelů k výbavě co nebyla a kup origo modul na allegru bude za pár korun, v MKIV nemáš položku phone? předface měl klasiku na simku a face už modul bluetooth, ještě jsem neviděl e53 bez jednoho z toho.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Na volantu a na radiu tl. telefonu mam, ale v loketce telefon neni a jak rikas v menu polozku phone taky nemam.
A nejaky typ a krabicku ktera by to mela umet a navod kam ji dat. Pokud je to o spojeni konektoru tak ok, v poacnem pripade to nedam.

Diky
Renda1966

#4 Příspěvek od Renda1966 »

vlastnemec píše:Mrkni jestli máš dotažené kabely e53 měly natoženo spousty kabelů k výbavě co nebyla a kup origo modul na allegru bude za pár korun, v MKIV nemáš položku phone? předface měl klasiku na simku a face už modul bluetooth, ještě jsem neviděl e53 bez jednoho z toho.
A kde bych mel ty kabely hledat? Kam se ten BT modul pripojuje? Ovladani na volantu je ale v menu nic nemam. To se ale da asi dohrat ne?
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Díky i tak to jde rict.
vlastnemec

#6 Příspěvek od vlastnemec »

na levé straně v kufru za tapecem, jak dojedu domů ještě pro jistotu mrknu, jinak pokud položka phone není v menu mkIV tak si asi někdo nepřiplatil Rendo u Tebe je to divný někdo dal 120tis za podvozek na vzduchu a nezaplatil telefon mrkni do výbavy.
Renda1966

#7 Příspěvek od Renda1966 »

vlastnemec píše:na levé straně v kufru za tapecem, jak dojedu domů ještě pro jistotu mrknu, jinak pokud položka phone není v menu mkIV tak si asi někdo nepřiplatil Rendo u Tebe je to divný někdo dal 120tis za podvozek na vzduchu a nezaplatil telefon mrkni do výbavy.
Tak v menu telefon neni a v kifru jsem take zadne volne konektory nenasel. Tak asi nekdo setril na nespravnem miste. Topeni jsem musel nechat taky doprogramovat. Tak si koupim ten bazmek do ucha a je to. Diky Vlastiku
Odpovědět