Existuje nejaka nahrada za cyhbejici BT modul u radia MKIV ?
Koupil jsem auto s Parrotem LS3200, ale nejde to sparovat, co jsem se docetl asi nejaka chyba, kde by melo stacit odpojit od central a prehrat soft, ale mit dasli krabicku nekde v interieu je divne.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
R: Bluethoot k autoradiu
- vlastnemec
A kde bych mel ty kabely hledat? Kam se ten BT modul pripojuje? Ovladani na volantu je ale v menu nic nemam. To se ale da asi dohrat ne?vlastnemec píše:Mrkni jestli máš dotažené kabely e53 měly natoženo spousty kabelů k výbavě co nebyla a kup origo modul na allegru bude za pár korun, v MKIV nemáš položku phone? předface měl klasiku na simku a face už modul bluetooth, ještě jsem neviděl e53 bez jednoho z toho.
- vlastnemec
Tak v menu telefon neni a v kifru jsem take zadne volne konektory nenasel. Tak asi nekdo setril na nespravnem miste. Topeni jsem musel nechat taky doprogramovat. Tak si koupim ten bazmek do ucha a je to. Diky Vlastikuvlastnemec píše:na levé straně v kufru za tapecem, jak dojedu domů ještě pro jistotu mrknu, jinak pokud položka phone není v menu mkIV tak si asi někdo nepřiplatil Rendo u Tebe je to divný někdo dal 120tis za podvozek na vzduchu a nezaplatil telefon mrkni do výbavy.