Průběžně měním čepy a díly na autě a vždy tápu od jakého výrobce koupit. Většinou je nabídka od origo přes dalších 5 výrobců.
Když pominu předražené krabičky BMW ta jsem nakoupil TRW, LMI (LEMFORDER), FEBI, MEYLE , MEYLE-HD, MONROE, ...
Jaké máte zkušenosti se životností dílů od různých výrobců?
Díky za názory.
U těch brzd jen doplním, že i Brembo i ATE (ikdyž ATE je origo pro BMW) má své řady, když koupíš tu nižší tak je to bláto. Tak vždy ta nejvyšší řada, jinak ATE dělá jinou kvalitu speciálně pro BMW.
Ramena přední náprava od TRW nebo LEMFORDER vyjde skoro na stejné prachy jak origo sada BMW. ABV origo sadu prodávalo za necelých 15tis. Jo ty dvě značky jsou prvovýroba.
Jo ještě doplním, kámoš tam rve sady z aukra za 3,5tis a výdrž 20-30tis km, taky možnost, jeho slova "seru na to jednou za rok to vyměním už to dělám poslepu za 4hoďky"
Ja shanim remenici Ale absolutne nevim, pro kterou znacku se mam rozhodnout. Nekdo vychvaluje FEBI, dalsi zase CORTECO nebo MEYLE.. Kdo se v tom ma vyznat
Já teď budu dávat na e65 vrtané zimmermanny a desky ate ty lepší, ale ne ceramic, tak dám vědět jak to spolu bude fungovat, jinak JaraX teď dává textary a max spokojenost.
Ani jedno ani druhý, dělal jsem zadek na e65, lemforder nebo trw nebo origo. Febi je šrot a mayle hd trochu lepší šrot. Jinak jak jsem zmiňoval brzdy tak vrtaný zimermann a ate desky super kombinace, dám to i na e53.