Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Komerční inzeráty.

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rendis
Klubové ID: 286

#1 Příspěvek od Rendis »

Proč mám pocit, ze je tady nějak moc komerčních inzerátů,které nic neplatí a nikdo stim nic nedělá ?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
jurasis
Klubové ID: 775

#2 Příspěvek od jurasis »

Asi proto, že už není komerční inzerát, pokud splňuje ostatní pravidla, zakázaný...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od surfis »

Ale jen pro klubáka ne?
jurasis

#4 Příspěvek od jurasis »

Ne, pro všechny... A že zrovna Ty, v mod sekci z toho bylo velké pozdvižení, když se to schválilo... 15. VH bod 24...
Podmínkou bylo, že se bude striktně dodržovat v inzerci 1/1/1
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
surfis
Klubové ID: 1355
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od surfis »

Na příští VH navrhnu změnu - komerční inzerce jen pro člena o.s. Stává se z fóra inzertní server...

Ono to tak bylo i na VH původně schváleno, ale někdo to blbě napsal do zápisu...
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Já jsem pro vrácení placené komerční inzerce. Sám si ji platím a nevidím důvod proč by nemohli ostatní. Když se objevím na jiným fóru, hnedka mě tam sejmou ať si zaplatím, tak nevidím důvod, proč tady bychom měli být samaritáni.
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Rendis

#7 Příspěvek od Rendis »

MattyX píše:Já jsem pro vrácení placené komerční inzerce. Sám si ji platím a nevidím důvod proč by nemohli ostatní. Když se objevím na jiným fóru, hnedka mě tam sejmou ať si zaplatím, tak nevidím důvod, proč tady bychom měli být samaritáni.
Řekl jsi to přesně!! Ono stačí,když si někdo tady takový inzerát napíše a než si to ho někdo všimne z MOD tak už má tady rozjetý kšeft a klub má z toho hovno! Když už si klub neváží těch co platí vic než členský poplatek tak je OPRAVDU čas to tady zrušit.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
jurasis

#8 Příspěvek od jurasis »

surfis píše: Ono to tak bylo i na VH původně schváleno, ale někdo to blbě napsal do zápisu...
Ne, nebylo (a kdyby bylo, komerční inzerce za 300,- na rok by taky nebyl špatný kšeft, nemyslíš? Ale měli bychom víc členů... :-) ).
Zrušit zákaz úplně bylo součástí od počátku Jardova návrhu (mluvil o tom už po cestě na VH). Hlavní důvod byl ten, že se komerce předtím zakázala hlavně z důvodu tapetování (nebylo výjimkou, že byly na první stránce inzertní sekce inzeráty od jednoho člověka). Což zavedením 1/1/1 pominulo.
Jen členové mají přístup do sekcí bazárku OT! Tam nesmí zakládat inzeráty nečlen.
Co píše MattyX je taky samo názor, nicméně důležitá je většina na VH.

Ještě jeden postřeh: Mám pocit, že když Vám to skoro 3 roky nevadilo, tak problém nebude jen v komerci inzerátů... :idea:

PS: osobně jsem v tomto neutrální, beru Jardův názor, že z komerční inzerce má profit i klubák, na druhou stranu, pokud toho je příliš, je to třeba regulovat. Ale jak jsme viděli, oba extrémy (zakázat úplně i úplně povolit) nejsou moc ideálním řešením... Nebylo by lepší se o tom rozumně pobavit a vymyslet ideální střední cestu?
.
.
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Zavedení 1/1/1 pomohlo nepochybně zamezení tapetování, ale taky postrádá svůj smysl, když máš doma díly ze třech aut co jsi měl a chceš je prodat... Podívej se do inzerce prodej dílů kolik topiců ti bude připadat s komerčním zájmem... Já nejsem proti komerci, ať se ke klubákům dostane zajímavá nabídka, ale rozhodně by to mělo být tak jako skoro všude už ... Klub pak má prostředky proto to, aby jsme mohli dotovat srazy a nebo plánované oblečení atd. ;)
Na příští VH bychom s tím měli něco udělat...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
jurasis

#10 Příspěvek od jurasis »

S tím souhlasím, jen chci, aby zazněly pokud možno všechny fakta... A aby se diskutovaly...

Rendis píše: ... Když už si klub neváží těch co platí vic než členský poplatek tak je OPRAVDU čas to tady zrušit.
Takže to má být jen o penězích... :?: 8)
.
.
Rendis

#11 Příspěvek od Rendis »

jurasis píše:S tím souhlasím, jen chci, aby zazněly pokud možno všechny fakta... A aby se diskutovaly...

Rendis píše: ... Když už si klub neváží těch co platí vic než členský poplatek tak je OPRAVDU čas to tady zrušit.
Takže to má být jen o penězích... :?: 8)
A on je snad klub v posledních letech o něčem jiném? A když si platím komerci já tak proč ne Ti,kteří tady evidentně prodávají díly ve velkém a klub potažmo klubák z toho nic nemá?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
novca

#12 Příspěvek od novca »

super web
novca

#13 Příspěvek od novca »

super
Odpovědět