Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 e89 30i S-drive MR2009 - m4Zlik... :-)
- pavproch
pavproch fčíl na AF.cz píše:Tak, první letošní tisícoffka kilometrů je za mnou....![]()
Neska sme potkali (junior byl se mnú, ale za knipl nemohl, bo byl po pařbě) enem jednu ukradenou střechu - TT, ale s plátnem nahoře... měkkoň...
Jinak sme potkali dva soutěživé pylothy.... golf VI GTD - odcpoda mu to jelo velmi pěkně (je vidět jak ten velký krouťák s lehkým autem cvičí), nahoře už moc ne.... ale byl to debil, proletěl přes světla na červenou.... a pteme jedneho s mocně potuněnou e39 (zřejmě 30d) - zřejmě místo katů měl rouru a měl to mocně poštelované, řvalo (a kupodivu i jelo) mu to jak kráva....
- pavproch
pavproch fčíl na AF.cz píše:jo, je umytej a už spí v garáži.
neska po obědě 250km, z teho 100 s ňou a 150 bez ní... hádejte, kdy byla vyšší průměrná rychlost i spotřeba...![]()
Strašný víkendový provoz, za každou zatáčkou či horizontem banda motorkářů.... jinak 2x e89, jednou e85 a jednou saab 9.3 nebo kerý je kábro.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Včera před polednem na trase Makov-Kasárne-Velké Karlovice slunečno, jasno, sucho, bez pumpičkářů, potkal jsem jen dva automobily. Krásná.vyjížďka to byla.
Dík za tip.
Dík za tip.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- pavproch
Taxem neska porušil "pravidla" nemocenské, osedlal m4Zlika a po měsíci zase (krátce) vyrazil - Bílá, St. Hamry, Bumbálka, Soláň..... kuwa, křasa, poobědní klid kromě naší modré oftáky III. s ramerem "on" u Valašky..... a za odměnu sem m4Zlika umyl a vyblyskal.... a fčíl zase bude cca měsíc spinkať, bo zítra (opět) nastupuju do nemocnice na další kuchání.....

Kabrio jsem letos prodal (MX-5) ale k tomuto musím...Pater píše:Mám před sebou první sezónu, tak jsem zvědav. Ale co jsem četl tak ve velkém horku je už lepší jezdit se střechou než riskovat spálení. Na dlouhé cesty - jen rychlé přesuny - to bez střechy asi moc nebude. Jo a včera se mi poprvé zdálo, že 150kw je asi málo

Jezdit za hezkého počasí v kabriu se střechou mi přijde jako strašnej hřích - všiml jsme si, že hodně lidí ve velkejch vedrech nahodí střechu, ale IMHO blbost.
Co potřebuješ: opalovací krém, sluneční brýle a čepici a máš vystarané.
Když bylo fakt megavedro, pustil jsem si klímu na nohy a bylo.
Jízda bez střechy je něco natolik odlišného, než jízda s, že jsem jezdil vždy, když to jen trošku šlo (12 stupňů+ bylo už bez).