Centr píše:Ahoj, děkuji za rozbor pavproch, máš pravdu a nejsi sám, kdo má podobné zkušenosti, co jsem tak louskal zahraniční fóra...
Osadím tedy nonRFT pneu, ale narazil jsem na menší problém, Michelin PSS se nevyrábí v rozměru 255/35ZR18, našel jsem pouze PS3. Nebyl by tedy problém dát na předek PSS a zadek PS3?
PSS v daném rozměru Michelin v současnosti nedělá, pokud na to nespěcháš (předpokládám, že ne), počkej na začátek 2016, Michelin bude mít v daných rozměrech (225/40, 255/35) novej Pilot Sport 4 (nástupce PS3 a v některých rozměrech nahrazující i PSS) - vypadá pěkně.
Zpátky ke gumám. Michelin Pilot Sport 4 http://www.ebay.de/itm/Sommerreifen-Mic ... SwKtlWlQ-l. Nabízejí i 225-40 R18. poštovné do ČR na dotaz,v Německu by bylo zadara. Díval jsem se v tuzemské nabídce a nenašel jsem.
Chlapi, jakej idealni rozmer 19" rafku na e85 m-paket podvozek vcetne et? Mate s tim nakou zlusenost? Momentalne mam 18" a rft, ale jizdne z toho nejsem nadsenej, odskakuje to na nerovnostech a vubec se to nechova jak bych cekal:). Premyslim, ze udelam upgrade 19 a non-rft
mam e85 s Mpodvozkem a jsem na 18" nonrft a max spokojenost ohledne jizdnich vlastnosti... s rft se to neda srovnat... je pravda, ze 19" budou vypadat lip... jizdni vlastnosti jsou otazka...
Etien píše:mam e85 s Mpodvozkem a jsem na 18" nonrft a max spokojenost ohledne jizdnich vlastnosti... s rft se to neda srovnat... je pravda, ze 19" budou vypadat lip... jizdni vlastnosti jsou otazka...
18mi samo staci:) Jen myslim, ze si tu nekdo stezoval, ze pri prezuti na non-rft auto zaclo plavat. Otazkou je asi v tomto pripade kvalita pneu..
Já si stěžoval a furt stěžuju. Z 18" RF na 18" non-RF - plave to při předjíždění kamionů, bočním větru, brždění a nad 140 i při jakýmkoliv pohybu volantem. Jet 200 je už fakt jen pro srdcaře..