Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Denní svícení Z4 e85
-
- Klubové ID: 3533
Zdar všem,
mám dole přední nárazník, protože jsem renovoval světla a při té příležitosti se dívám po denním svícení. Nárazník mám základní standardní sériový.
Zatím vede varianta nahradit standardní kulaté mlhovky denním svíceník v kombinaci s mlhovkami, ale pokud bych narazil na něco, co vypadá hezky, tak bych šel i do jiné varianty.
Jak jste to řešili vy?
mám dole přední nárazník, protože jsem renovoval světla a při té příležitosti se dívám po denním svícení. Nárazník mám základní standardní sériový.
Zatím vede varianta nahradit standardní kulaté mlhovky denním svíceník v kombinaci s mlhovkami, ale pokud bych narazil na něco, co vypadá hezky, tak bych šel i do jiné varianty.
Jak jste to řešili vy?
-
- Klubové ID: 3533
To zní dobře.
Jen jestli s tím nebudou mít naši páni policajti nějaký problém.
Ještě přemýšlím jen nad propojením čidla automatického svícení tak, abych na automatiku svítil pořád.
O žárovky mi nejde, xenony tam nejsou. Jde mi jen o to, ať nemusím pořád ručně zapínat a vypínat světla.
S propojením čidla světla, co je pod vnitřním zpětným zrcátkem někdo zkušenosti nemáte?
Jen jestli s tím nebudou mít naši páni policajti nějaký problém.
Ještě přemýšlím jen nad propojením čidla automatického svícení tak, abych na automatiku svítil pořád.
O žárovky mi nejde, xenony tam nejsou. Jde mi jen o to, ať nemusím pořád ručně zapínat a vypínat světla.
S propojením čidla světla, co je pod vnitřním zpětným zrcátkem někdo zkušenosti nemáte?
-
- Klubové ID: 2105
Jak říká Alex, nakodovat ameriku.... dalky ti pak sviti na xx procent (v mém případě to bylo 18%) a bylo to uplne v klidu.. světla jsem měl v modu Automatické svícení, tj. jakmile se setmelo, tak se to samo přeplo na svícení hlavními reflektory (taky jsem neměl xenony, ale H7 v cocce) ...
Na STK s tím neměli žádný problém... policajti taktéž..
Na STK s tím neměli žádný problém... policajti taktéž..
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
nope ... bi-xenon znamená, že se čočka xenonu přepíná mezi tlumeným a dálkovým světlem (clonka není pevná, ale pohyblivá). K tomu klidně může být halogenová dálka jako doplněk. PředFL E90/E91 to tak mají (i ta moje), některé starší audiny to měly atd. atd. A u E85 to podle mě bude to stejné
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
- Klubové ID: 2105
Proč bys měl dvě dálky najednou ? Protože nasrali bi-xenon čočku do seriovej světel a prodávají vlastně praso-psa....
Popsal jsi více fundovaně to co jsem napsal já... sajní to z jedné čočky, to je bi-xenon...
V Z4 máš vedle hlavní bi-xenonové čočky druhou čočku (asi s klasickou malou halogenkou), která svítí myslím jen pouze jako parkovačka.... jinak nee..
Popsal jsi více fundovaně to co jsem napsal já... sajní to z jedné čočky, to je bi-xenon...
V Z4 máš vedle hlavní bi-xenonové čočky druhou čočku (asi s klasickou malou halogenkou), která svítí myslím jen pouze jako parkovačka.... jinak nee..