Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 M
No ty kráso pěkný
... plná výbava je sice bájná představa, ještě existuje program INDIVIDUAL, ale jinak je to vybavený pěkně.... trochu mi sice přijde nudná ta barevná (nebo spíš nebarevná kombinace exterier-interier), ale jestli je v pořádku po mechanické stránce tak
Sezen někoho s diagnostikou a nejlepe někoho kdo má nebo měl M3 E46 (stejná technika, stejný motor) a jed se na to podívat... pokud bude motor mít problém, může to potencionálně znamenat desetitisícové položky...

Sezen někoho s diagnostikou a nejlepe někoho kdo má nebo měl M3 E46 (stejná technika, stejný motor) a jed se na to podívat... pokud bude motor mít problém, může to potencionálně znamenat desetitisícové položky...
Jj, to vim, jen jsem myslel, jestli ji nekdo nezna. Byl jsem se podivat. Auto je po laku, sice fakt hezky striknute, ale chtel jsem vedet, jestli jen kvuli nejake kosmetice nebo jestli to byla vetsi rana.. Taky by me zajimalo, jak lze proverit m-variable diff, kdyz ho svira az servo pumpa, takze otacenim kol jestli se toci stejne a podobné metody na urceni samosvoru asi nebudou fungovat. Take by me zajimalo, jestli neni 157tis km vysoky najezd na tento motor, abych hned nedelal vanos atd. V DE jsou podobne kousky okolo 500tis s mensimi najezdy.