Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 e89 - sundani stredoveho tunelu - chci nechat polepit
- pavproch
na Zpost ten návod je, zkusím to pohledat
na polapy bacha, středová konzole sa dost blbě polepuje...
poté, co sem dovezl m4Zlika, taxem měl tež cukání (mám tám obyč kartáčovaný chlinik), ale když sem zjistil že AluCarbon vzor je až pro face e89 (mám preface) a takydyž sme zjistil cenu (interiérové díly v autorizáku = asi 50 nebo 70, už sa nepamatuju) a u vědomí teho, že bych musle rozebrat půl auta (a po zpětné montáži by to určitě začalo vrzat a rachotit), taxem sa na to vyprd...
ešče sem zkůšal polepy CarId.com a je to šunt nepasující hnusný škaredý )to poznání mně stálo asi 300USD+ clo pokud bych chtěl Real CarboFibre design, tak ti ho můžu darovat...
na polapy bacha, středová konzole sa dost blbě polepuje...
poté, co sem dovezl m4Zlika, taxem měl tež cukání (mám tám obyč kartáčovaný chlinik), ale když sem zjistil že AluCarbon vzor je až pro face e89 (mám preface) a takydyž sme zjistil cenu (interiérové díly v autorizáku = asi 50 nebo 70, už sa nepamatuju) a u vědomí teho, že bych musle rozebrat půl auta (a po zpětné montáži by to určitě začalo vrzat a rachotit), taxem sa na to vyprd...
ešče sem zkůšal polepy CarId.com a je to šunt nepasující hnusný škaredý )to poznání mně stálo asi 300USD+ clo pokud bych chtěl Real CarboFibre design, tak ti ho můžu darovat...
- pavproch
tak to jo... sem ukrutně zvědav, jak ten polep bude sloužit na větru dešti, provozu a tak (přeci jenom je to kabrio).... když dlouhodobě dobře, tak bych možná příští zimu do teho (cabroňová fojle - co tam dávaš ty?) šel taky... pls, pls, dej sem potem na podzim report jak to funguje po létě, resp. bysme mohli se na podzim potkat abych si to očumnul...
Pokud se mi to podari sundat,nemam s tim problem.
Uvedom si,ze se davaji folie na celopolep auta,kde musi odolavat vetru,snehu,desti a slouzi,tak nevidim duvod proc by neslouzily folie na par plastech v interieru. Pokud bude potreba,radeji priplatim at to drzi jak ma
na drivejsim foru se vnitrni listy prelepovaly bez problemu,tak nevidim problem...
Uvedom si,ze se davaji folie na celopolep auta,kde musi odolavat vetru,snehu,desti a slouzi,tak nevidim duvod proc by neslouzily folie na par plastech v interieru. Pokud bude potreba,radeji priplatim at to drzi jak ma