Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M5 e34, rada s puvodem

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
uwefiltr

#1 Příspěvek od uwefiltr »

Zdravim panove, silne premyslim o koupi tohohle vozu, lec je tam par zarazejicich veci kterych se nemohu dohledat. Jde o to hnusne kridlo na viku kufru, zda se takove davalo?? Jasne, da se sundat, ale nerad bych pak resil diry po sroubech ci neco takoveho. Ja nikde na obrazcich takovy heges nenasel.. Dale lemy podbehu, snad vsechny byly odlisne barvy. Tohle auto je komplet v barve. Kola neresim, ty ma origok vozu, jedno je bouchle. Popripadne byl se na nej nekdo podivat? Dekuji.

http://www.sportovnivozy.cz/68386-bmw-m5-e34-praha
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fatal Design »

Spoiler "křídlo" co tam je určitě originál není. Na M5 se dával origo jen M-Technic a ten vypadal úplně jinak (uchycení na stranách). Jestli to má vrtané, nebo lepené ti tedy poví asi jen majitel, ale vzhledem k uchycení, bych řekl, že to bude vrtané.

Myslím, že ale řešíš trochu kraviny. Na tak starém a klasickém autě je to sice vada na kráse, ale myslím, že tohle by bylo poslední co bych na E34 M5 řešil =D
Kindl0sch

#3 Příspěvek od Kindl0sch »

nemá to Sport/M5 interiér, ale jen obyč kožaky. Přední nárazník taky série.
uwefiltr

#4 Příspěvek od uwefiltr »

Interier byl pry na prani a ten sportovni pan nechtel... Zajimave ze mi neni schopen zodpovedet par veci... 1.majitel.... Ani VIN mi neposlal....
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Tak jistě protože na autě z roku 1992 "Najeto: 198 000 Km" je asi jiná realita. Ale tak není moc z čeho vybírat, že. Na Bigu jsem mluvil s týpkem co prodává 91' čtyřmístko za 230k,-. Prý to má někde na Bazošu ..pro srovnání.

Jinak přední sicny přehodit není namáhavý. Otázka kvality kůže na těch jiných sportsitze.
ARMAN

#6 Příspěvek od ARMAN »

Vyměna interieru je taky to nejměnši, zdravi motoru, kastle no a třeba toho podvozku (i když to je spotřebak) je to co by tě mělo zajimat nejvic. Ma to předni m5 naraznik? Na fotkach je hovno vidět nebo je to tak nafoceny schvalně

http://auto.bazos.cz/inzerat/50304272/P ... storie.php
Rendis

#7 Příspěvek od Rendis »

Koukám,že tady už to zadní křídlo na fotkách není. Jinak je to křídlo Kamei a na M5 se nedávalo. A přední nárazník mi příjde,že je sériový.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
uwefiltr

#8 Příspěvek od uwefiltr »

Husty, ten humus na zadku je pryc :D Origo predni naraznik nema, prave resim kosmetiku, to co na aute jde nejvice a hned videt. To ze motor a podvozek je jine hriste si jsem plne vedom. Jiz jsem jedno eM vlastnil, ale do telefonu ti kazdy napovida pohadku, na estetice se da nachytat.. Ja chci proste originalni zachovalej kus, tenhle je kousek a vypada ze ujde. Diky chlapi
Odpovědět